Účet, (ne!)prosím!

Počas jedného nedávneho a úplne nezáväzného brausovania po nete som z dačoho-dačo naďabil na rebríček najfajnovejších slovenských reštaurácií. Nedalo mi to, a tak som si tú naj naj musel preklepnúť a zistiť, či by som sa v nej „dokázal“ najesť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)
Zjesť toho halibuta musí byť otrava...
Zjesť toho halibuta musí byť otrava... 

Po zrelej úvahe som dospel k záveru, že „v pohode“ :-) Toť moje virtuálne menu:  

Predjedlo: Prudko opečené mušle sv. Jakuba s brokolicou, karfiolom, hrozienkami 

 a kôprovým beurre blanc (625.-)

Hlavné jedlo: Halibut pošírovaný v olivovom oleji so sezónnou zeleninou, lievikom 

 čiernym a pomarančovo-mrkvovým beurre blanc (895.-)

Šalát: Niçoise – s prudko opečeným tuniakom, zelenými fazuľkami a ančovičkami 

  (395.-)

Dezert: Kardamónové crème brule s čokoládovou cukrovinkou a pomarančovým

 karamelom (295.-)

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aperitív: Curvoisier X.O (725.-)

Káva: Irish Coffee (145.-)  

Čo poviete... Každopádne, s názvami tých dobrôt by som sa pred známymi radšej nechvastal (isto by si pomysleli že som pod vplyvom nejakých omamných látok), ale s ich chuťou, kvalitou služieb a krásnym prostredím na betón. A to celé za púhych 3.080.-sk. Za facku, čo poviete... Ale aj tak: Nepridá sa niekto?? (S plným bruchom sa blbo uteká)

Tomáš TRN

Tomáš TRN

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

n/a Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Karol Galek

Karol Galek

116 článkov
Pavel Macko

Pavel Macko

189 článkov
Lucia Nicholsonová

Lucia Nicholsonová

207 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

767 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

299 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu