reklama

Účet, (ne!)prosím!

Počas jedného nedávneho a úplne nezáväzného brausovania po nete som z dačoho-dačo naďabil na rebríček najfajnovejších slovenských reštaurácií. Nedalo mi to, a tak som si tú naj naj musel preklepnúť a zistiť, či by som sa v nej „dokázal“ najesť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)
Zjesť toho halibuta musí byť otrava...
Zjesť toho halibuta musí byť otrava... 

Po zrelej úvahe som dospel k záveru, že „v pohode“ :-) Toť moje virtuálne menu:  

Predjedlo: Prudko opečené mušle sv. Jakuba s brokolicou, karfiolom, hrozienkami 

 a kôprovým beurre blanc (625.-)

Hlavné jedlo: Halibut pošírovaný v olivovom oleji so sezónnou zeleninou, lievikom 

 čiernym a pomarančovo-mrkvovým beurre blanc (895.-)

Šalát: Niçoise – s prudko opečeným tuniakom, zelenými fazuľkami a ančovičkami 

  (395.-)

Dezert: Kardamónové crème brule s čokoládovou cukrovinkou a pomarančovým

 karamelom (295.-)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aperitív: Curvoisier X.O (725.-)

Káva: Irish Coffee (145.-)  

Čo poviete... Každopádne, s názvami tých dobrôt by som sa pred známymi radšej nechvastal (isto by si pomysleli že som pod vplyvom nejakých omamných látok), ale s ich chuťou, kvalitou služieb a krásnym prostredím na betón. A to celé za púhych 3.080.-sk. Za facku, čo poviete... Ale aj tak: Nepridá sa niekto?? (S plným bruchom sa blbo uteká)

Tomáš TRN

Tomáš TRN

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

n/a Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu