reklama

"Mám internet - patrím k sexuálne výkonnejším"

Slovak Telecom začal masovo šíriť ďalšiu reklamu pre svoje produkty pripojenia do siete internet a ja som rád, že zo mňa niekto konečne robí šťastného človeka. Ako internetista mám totiž podľa spoločnosti nielen bohatší sexuálny život, ale na rozdiel od bežných smrteľníkov ešte aj plnú peňaženku. A mne pri tom všetkom napadá niečo celkom iné. Nevyskakuje sa nám na tom internete posledné mesiace naozaj o čosi lepšie?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

"S internetom budete patriť k sexuálne výkonnejším! Väčšina ľudí, ktorí majú internet, je v sexuálne najaktívnejšom veku. (...) S internetom budete patriť medzi lepšie zarábajúcich. Väčšina ľudí, ktorí majú internet, zarába nadpriemerne. Slovak Telecom (...) vás k nim pripojí."

Osobne mám rád vtipnú demagógiu, neumiera sa na ňu, naopak celkom nám život zľahčuje. Keď ma dnes spolužiak potľapkal po pleci a daroval mi samolepku - "Mám internet. Patrím k lepšie zarábajúcim", dušu mi zahalil príjemný pocit tepla. Len tak, z precitnutia internetovej pamäti, ktorá je malá a predsa kedysi túžila po podobných letákoch a umieľaní slovka "internet" aj inde, než na internete, mi prišlo na um, že sa tie naše časy hádam už aj zlepšujú a že na skepsu nám je už dôvody hľadať oveľa ťažšie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V roku 2003 ešte u nás kruto vládol SIM - slovenský internetový minimalizmus, tak som tie časy nazýval, kým som o nich písal články. Za internet sa platili nekresťanské peniaze, medzi tvorcami webov sa frflalo, občas som mal pocit, že aj zdvihnúť ruku je primnoho na tú dobu suchoty a nemoty slovenského internetu. Mnohé utopistické projekty vymreli po meči ešte niekedy v rokoch 2001 a 2002, ďalšie v tých časoch vznikali a zanikali.

A teraz sa mi začína zdať, že je všetko na dobrej ceste. Ľahšie sa nám akosi všetkým dýcha, akýsi nový elán sa vracia medzi tvorcov stránok, ktorí predtým vzdychali a odpadávali od svojich nádejí. A zmena sa stala vonku a nie dnu, ako som si vždy vo svojej naivite myslel. Vymýšľajú slogany a ja viem, že čím viac ich bude, tým nám všetkým bude lepšie

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Internet mi nikdy nepomohol zlepšiť sexuálny život, peňaženku mi vždy skôr vyprázdňoval, než plnil. No teraz sa cítim zrazu oveľa bohatší.

Možno som blázon, no aj tak som si vycapil na tričko tú reklamnú nálepku a vytešujem sa, že nám to tu všetkým konečne začína aspoň trochu ísť...

Tomáš Ulej

Tomáš Ulej

Bloger 
  • Počet článkov:  119
  •  | 
  • Páči sa:  0x

(bývalý) novinár, aforista, autor článkov a textov, zakladateľ Zlatého fondu denníka SME. Do SME pravidelne píšem stĺpčeky Listy z Webu Zoznam autorových rubrík:  AktuálneTechnológieVoľný štýlSurfujemZaujímavostiSlovenčinaSpamDojmy z čítaniaPoéziaZvukMiniatúryPríbehy z veľkej BratislavySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu