reklama

Tri pokusy o internetový humor

Večnosť sa na internete prehrabávam stránkami a hľadám čo len kúsok inteligentného humoru. Niekedy dostávam nečakane svalovú horúčku, inokedy nemôžem utajiť zdesenie a smútok. Listujem v starých kubalovkách, kýcham mozgom a čoraz viac sa utvrdzujem v názore, že najviac z atribútu inteligentnosti má humor kreslený. Bez talentu a praxe - pokúsil som sa dnes o jeho internetovú napodobeninu. Delím sa o ňu s vami a žiadam mnoho ohľaduplnosti.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)
  • Neviem kresliť! - Na základnej škole mi moja učiteľka dívajúc sa na vlastnoručne vyhotovené veľdiela (oplývajúce okyptenosťou akéhokoľvek druhu) často a rada hovorila: "Nó, bude z teba niečo, chlapče. Ale maliar veru nikdy...". Ťahá sa to so mnou dodnes.

  • Nemám zmysel pre humor - Spolužiaci zo strednej moje časté vtipkovanie nazývajú ulejákmi, niektorí sa usmievajú, jediný, kto sa skutočne smeje, som ja. Niektoré z mojich pseudovtipných invencií sa stali súčasťou Slovných zvratov. Pre mnohých zmysel pre humor nemám a som nudný, najčastejšie bavím iba sám seba...

  • Nemám skúsenosti s kresleným humorom - Dnes poobede som márne hľadal vhodný softvér pre amatérske kreslenie komiksov, nakoniec som si musel vystačiť s druhotriednym frivérom, ktorý mi neumožnil upliesť z hovna bič a nevyrobil ani príliš kvalitných výstup. Návody ako nakresliť kvalitný komiks existujú, pre mňa sú však príliš zložité. Už aj vyrobenie nekvalitného materiálu uvedeného nižšie mi zabralo viac času, než by sa čitateľovi mohlo hoci len snívať.

Prosím, berte tieto tri body na zreteľ, keď budete súdiť a odsudzovať moje tri chabé pokusy o internetový humor...

Pokusy o kreslený humor

Obrázok blogu


Nerozumiete, o čo tu ide?

Obrázok blogu
Tomáš Ulej

Tomáš Ulej

Bloger 
  • Počet článkov:  119
  •  | 
  • Páči sa:  0x

(bývalý) novinár, aforista, autor článkov a textov, zakladateľ Zlatého fondu denníka SME. Do SME pravidelne píšem stĺpčeky Listy z Webu Zoznam autorových rubrík:  AktuálneTechnológieVoľný štýlSurfujemZaujímavostiSlovenčinaSpamDojmy z čítaniaPoéziaZvukMiniatúryPríbehy z veľkej BratislavySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu