reklama

Fica vlákali do pasce? - názor

Objavil sa článok "Fica vlákali do pasce", ale je to naozaj tak? Má tento článok ospravedlniť jeho konanie? Nie je to len postupné zahmlievanie istých okolností?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Fico mohol byť do konšpiračného bytu z kauzy Gorila vlákaný zámerne. Pre českú televíziu ČT 24 to povedal Tom Nicholson. Že vraj vychádzal z tvrdení Ivety Radičovej. Schôdzku Fica a Haščáka údajne zinscenovala Penta, keď sa dozvedela, že byt je odpočúvaný SIS-kou. Malo ísť o špeciálnu taktiku Penty.

Pán Fico počas svojho vládnutia kritizoval predchádzajúcu vládu za machinácie pri privatizácii. Teda ako premiér mal vedomosť o tom, že sa rozkrádal majetok daňových poplatníkoch. Čo s tým však urobil? Nič. On pil len KOLU. Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť. V tom je ta súdržnosť starých politikov. Každý na každého niečo vie, ale nemôže s tým vyjsť navonok. A tzv. „pasca“? Človek, ktorý je najčastejšie spomínaný v spise. Nie je tu ochota vôbec Gorilu vyšetriť. O tom svedčí aj komediálne obetovanie bývalého ministra hospodárstva súčasným ešte ministrom vnútra. Po výmene stoličiek, koho ešte obetujú a nakoniec vec zametú pod koberec s tým, že nie je žiadna kauza, nikto nič nekradol, nikto sa na ničom neobohatil? Z pánov poslancov sa stanú nedotknuteľný ministri, ministerský úradníci a pod. Berú Páni poslanci svoje povolanie naozaj zodpovedne? Asi hej. Ale zabudli, že to nemá byť povolanie, ale POSLANIE. Vychádza to aj zo samotného názvu POSLANEC. Som len zvedavý, koľkí zo 150 tich to takto chápu a podľa toho budú aj konať. Podľa svojho SVEDOMIA a vedomia!

Peter Urbánek

Peter Urbánek

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som nespokojný občan Slovenskej republiky. Nemám rád farizejstvo, som za spravodlivosť a vecný dialóg. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu