reklama

Sloboda nemorálnym, či ochrana slabým?

Homosexuáli vyvýjajú nátlak na spoločnosť, aby im legalizovala ich nemorálne spolužitie. Zákonodarcovia sa teraz rozhodujú. Podporiť rodinu a ochraňovať deti? Alebo povoliť nemorálne spolužitie? Ktoré z toho je prednostnou funkciou štátu?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Spolužitie homosexuálnych párov je nemorálne. Či sa to ospravedlňuje chorobou, slobodou, dedičnosťou, prirodzenosťou, to je jedno. Takéto spolužitie a takéto používanie sexuálnych síl človeka je nemorálne.

Tí, čo sa dostali do takýchto ťažkostí a majú homosexuálne sklony, tí to majú výzvu. Majú to vydržať. Veď koľkí vychovávatelia boli pokúšaní, keď im zverené dievčatá dospievali? A vydržali to. Ale homosexuáli, ktorí sú na uliciach, tí nechcú vydržať. Chcú aby im spoločnosť ich nemorálnosť uznala. Poznal som človeka, ktorý sa divil, že mu neuznali právo kradnúť, a trestali ho.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Musíme strážiť morálnu úroveň spoločnosti. Ochrana pred aktivistami homosexuálov má rovnaký prínos, ako peniaze vynaložené na školstvo. Je to udržanie nasledujúcej generácie na úrovni. A je to zadarmo.

Peter Václav

Peter Václav

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Konštruktér, strojár; kresťan Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu