reklama

Mofomérny difúzor

Na narodeniny som dostal bicykel. Výborný darček. Je to ďalší pomocník v mojej súkromnej vojne s bruchom. Bicykel je výborný, pohodlný, ľahký, jednoducho super. Darček ako na zavolanie v súčasnej ropnej kríze. Inak, možno je to dobrý tip pre Fica - nemusí sa zaoberať cenou benzínu, stačí ak prispeje občanom na bicykle... Ale o inom som chcel. Dnešný bicykel musí mať aj zopár doplnkov. Napríklad bike computer. A to je problém...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Prečo musia byť dnešné produkty tak komplikované? Bike computer je pre mňa to isté ako produkt v titulku - mofomérny difúzor. Rovnako nezrozumiteľný. Napriek tomu, že návod má dve husto popísané strany nedokázal som ho nainštalovať. Začal som pochybovať o svojich technických schopnostiach. Dokážem upravovať registre Windows, ale nedokážem nainštalovať počítadlo kilometrov na bicykel.

Prvý problém je, že musíte vedieť veľkosť ráfiku vášho bicyklového kolesa. Bez toho sa nepohnete ďalej. Ďalej by ste mali nastaviť nejaké počiatočné stavy kilometrov a hodiny. Tlačidlá, ktorými sa to robí, sú na zadnej strane prístroja, takže musíte mať základný kurz jógy, aby ste mohli vec naprogramovať a zároveň sledovať displej. Ďalší problém je samotná montáž. Taký bicyklový computer, podobne ako mofomérny difúzor, pozostáva z troch základných častí, pričom každá sa pripevňuje na inú časť bicykla iným spôsobom. Jedna gumičkou, ďalšia plastovými úchytkami a senzor na koleso skrutkou. K montáži som sa zatiaľ neodhodlal a ani to nebudem riskovať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Problém mnohých dnešných produktov na trhu je ich komplikovanosť. Mnohé z nich sú nielen beznádejne nezaujímavé až komoditné, ale navyše komplikované a zbytočné. Preto, ak vám bude niekto tvrdiť, že niečo potrebujete a dovtedy ste o tom nič nepočuli, majte sa na pozore. Nielen, aby ste nedopadli ako ja, ale aby ste náhodou nepodporili výrobu nejakej zbytočnosti, ktorá sa neskôr stane módnym hitom.

Vy ešte nemáte doma difúzor mofomérnych častíc so zabudovaným infrazeleným žiaričom?

Štefan Vadocz

Štefan Vadocz

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Viac ako 20 rokov sa venujem komunikácii a médiám. Starám sa o PR lietajúceho auta AeroMobil. Dozerám tiež na chod agentúry Neopublic, ktorá pôsobí v Bratislave a v Prahe. Zoznam autorových rubrík:  PRMédiáTechnológieSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu