reklama

Uhol pohľadu

Večerná pohoda v obývačke - čaj, keksy a ženský časopis. Aj to sa stáva. Ako som si v ňom listovala, pribehla štvorročná vnučka. Usmiala sa a potichu vkĺzla ku mne pod deku. Pozerali sme si spolu obrázky a pritom sem - tam niečo prehodili. - Babi, páči sa ti to? - ozvala sa, keď som prehrnula na stránku s módou a uprela na mňa veľké hnedé oči. - Nie. - odvetila som /popravde móda bola hrozná!/. Odpoveď ju upokojila, zjavne si oddýchla, že sa jej ,,to,, nemusí páčiť. Odvtedy si častejšie pozeráme rôzne časopisy a diskutujeme o tom, čo vidíme /a nie len na módu/.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Zväčša povie ona svoj názor na vec ako na celok ako prvá a veľmi jednoducho - páči/nepáči a ja okomentujem, čo sa páči/nepáči mne konkrétne a prečo. Nehádame sa, nepresviedčame o tom, čo je pravda a čo nie, len sa vypočujeme. Nakoniec ona poväčšine zopakuje svoj prvý názor, veď vie, prečo sa tak rozhodla.

Ale už sa stalo aj to, že moja mienka čiastočne ovplyvnila jej pohľad na vec - napríklad, že Hellou Kitty nemusí byť aj na ponožkách a že keď je všade je to gýč.

A ja, keď som videla šťastím rozžiarené oči, zmenila som čiastočne názor a kúpila aj Hellou Kitty čiapku.:)

Zuzana Valachovičová

Zuzana Valachovičová

Bloger 
  • Počet článkov:  108
  •  | 
  • Páči sa:  123x

Obdivujem detský svet a úžasnú životaschopnosť detí.Viac odo mňa deťom aj na http://www.mamtalent.sk/zuzana-valachovicova.phtml?program=12&ma__0__author=7106 Zoznam autorových rubrík:  Čo som videla, čítala, počulaRadosti a starosti psíčkarovAj deti sú našeSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu