reklama

Úsmevná momentka na dnes - detská solidarita

Sú kamarátky a zároveň rivalky. Opakujú všetko jedna po druhej, ale každá chce byť stredobodom pozornosti. Bozkávajúc sa objímajú a vzápätí sa vyšticujú alebo poštípu. Majú dva.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Keď sa stretnú na ulici, s radostným krikom sa zvítajú, schovávajúc si hračky jedna pred druhou. O jedlo sa podelia vždy. Obe milujú naháňačky a keď sa rozbláznia, váľajú sa po tráve, či chodníku s bezprostredným smiechom.

Jedna rozpráva už celé vety, tá druhá ešte ,,bábätkuje,, ale zato je pohybovo nadanejšia. Obe volajú Luckinho otca ,,ďaďa,, a Emka svojho ,,tatino,,. Tá prvá drží v ruke kameň a prihovára sa kamarátke: - Aha, mám! Druhá oznámi: - Kameň, a uteká ďalej. A keď potrebuje vyzliecť vetrovku, vie, na koho sa vždy môže spoľahnúť. Pomôžu si vstať zo zeme aj ofúkať boľavý prst, aby sa päť minút na to pobili.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Už sa teším, až budú mať pätnásť. :)

Zuzana Valachovičová

Zuzana Valachovičová

Bloger 
  • Počet článkov:  109
  •  | 
  • Páči sa:  138x

Obdivujem detský svet a úžasnú životaschopnosť detí.Viac odo mňa deťom aj na http://www.mamtalent.sk/zuzana-valachovicova.phtml?program=12&ma__0__author=7106 Zoznam autorových rubrík:  Čo som videla, čítala, počulaRadosti a starosti psíčkarovAj deti sú našeSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu