reklama

Rusko oficiálne požiadalo o členstvo v NATO

Ako zdôvodnenie uviedlo potrebu obrany Ruska voči agresívnym jednotkám Ukrajiny.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Vojna na našich východných hraniciach je smutnou záležitosťou, ale nestrácajme humor. Pár vtípkov, paradoxných absurdných situácií a hlavne zrecyklovaných kameňákov. Ako sa hovorí u nás na kopaniciach, Indžój it.

Rusko si myslelo, že má druhú najsilnejšiu armádu na svete. Reálne však muselo priznať, že má len druhú najsilnejšiu armádu na Ukrajine.

 

Po mesiaci bojov ruskej armády s ukrajinskou sa Rusko stalo najväčším dodávateľom zbraní pre Kyjev.

 

Zoznam najsilnejších vojsk na svete:

1. USA

2. Čína

3. Ukrajinskí farmári

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

4. Ukrajinskí cigáni

5. Ukrajina

6. Rusko

 

Koľko rubľov dostanete podľa aktuálneho kurzu za jeden dolár?
Všetky.

 

Vladimír Putin vyhlásil, že za jediný deň Rusko obdržalo za ropu 175,030,862,444 rubľov. Zvyšné dva barely dodajú zasa zajtra.

 

Putin prehlásil, že na Ukrajine nejde o stret ruskej a ukrajinskej armády, ale o stret Ruska a NATO. Po štyroch týždňoch stratil 16.000 vojakov, 500 tankov, 200 lietadiel a helikoptér, takmer 3.000 vozidiel a sedem lodí a sedem generálov.

NATO zatiaľ nepohlo ani prstom.

 

Pod hrozbou pokuty Lev Nikolajevič Tolstoj upravil názov svojho majsterštyku na politicky korektnú verziu Špeciálna vojenská operácia a mier.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Vladimír Putin povedal, že rozpad ZSSR je najväčšou geopolitickou tragédiou v novodobej histórii sveta. Vraj urobí všetko preto, aby vrátil svoj národ späť.

Potom, čo mu začali na Sibíri umierať od hladu obyvatelia,  Putin priznal, že misiu úspešne splnil.

 

Sergeja Šojgu svet niekoľko dní nevidel a špekuluje sa, že dostal infarkt. Potvrdili to aj sestričky, ktoré ho opatrujú, menovite Alexander Petrov a Ruslan Boširov.

 

Putin volá zo svojho bunkru Lavrovovi. „Ako to skončilo na Ukrajine?“
„Vyhralo medzinárodné právo, pán prezident. Ukrajina bola denacifikovaná. A dokonca aj MacDonalds sa vrátil na ruský trh, presne tak, ako sme chceli.“
„To sú super správy, Sergej Viktorovič. A koľko stojí po novom?“

SkryťVypnúť reklamu
reklama

„Päť Hrivien.“

 

Putin sľúbil matkám padlých vojakov 10.000 rubľov na náklady na pohreb. Kto zaplatí druhého hrobára, to sa ešte nevie.

 

Aký je rozdiel medzi Eurom a rubľom? Presne jedno Euro.

 

Ruské vojsko je prakticky najmodernejším na svete. Teda okrem letectva, tankových síl, pechoty a námorníctva.

 

Tragédiou ľudstva je, že rodičov, farbu očí a ruského prezidenta si nevyberú.

 

Vladimír Putin vyhlásil, že po ukrajinskom fiasku konečne vyhlási voľby, ktoré nebudú zmanipulované. Priamo pri hlasovaní to ocenilo 102, miestami až 150%  oprávnených voličov.

 

Ruský prezident je známy svojou mužnosťou, dokázal totiž pred kamerami bojovať s tigrom, potopiť sa k antickým amforám do Čierneho mora, navigovať letiace žeriavy a dokonca aj naprášiť hokejistov NHL.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Kedy dokáže vyhrať aj nad ukrajinskými Zetormi zatiaľ Kremeľ neuviedol.

 

Napriek tomu, že Putin vyhlasuje, že Rusko bude po sankciách sebestačné, v ruskej prezidentskej kancelárii je približne desaťtisíc vecí, ktoré nepochádzajú z Ruska. Vrátane Lavrova.

 

David Copperfield (len pre info: ukrajinský Žid) začal vo svojich show namiesto tajomne znejúcich formuliek abraka dabrahokus pokus používať rodnú ukrajinčinu. Zistilo sa totiž, že keď poviete po ukrajinsky „Russkyj korábľ, idí na chuj!“, russkyj korábľ skutočne na chuj pôjde.

 

 

V Rusku sa uskutočnili prezidentské voľby. Vladimír Vladimírovič Putin podľa očakávaní skončil prvý, druhý aj tretí.

 

Špeciálna vojenská operácia na Ukrajine pokračuje presne podľa plánu. Bol to totiž extrémne jebnutý plán.

 

Svet je hore nohami. Najlepším golfistom je černoch, najlepším raperom beloch, najlepším basketbalistom Číňan, Nemcom sa nechce bojovať a Rusi umierajú na omrzliny.

 

Ruská olympijská akvabela razantne poprela, že by ruskí športovci brali doping alebo nebodaj hormóny. Po interview si išla oholiť hrudník aj vajcia.

 

Po neúspešnom dobytí Kyjeva, Charkova, Mariupoľu, Moldavska, Sumy, denacifikácii Ukrajiny, zavraždení Zelenského, vyslaní elitných čečenských vojakov, vyslaní Wagnerovcov, neúspešnom výsadku ruských mariňákov pri Odesse, štvordňovej operácii za hranicami, výsadku na Hostomeli, ústupe z Makarivky, ústupe z Trosťanca, nahradení dolára a Eura rubľom, podpore zo strany Čínyekonomickom raste Lavrov vyhlásil, že zvláštna ruská vojenská operácia ide stále podľa plánu.

 

Nacistické ukrajinské školy a nemocnice sa podľa Kremľa nebezpečne priblížili k ruským bombám a oprávnene boli denacifikované.

 

Aký je rozdiel medzi Hitlerom a Putinom? Hitler nenašiel v Čiernom mori žiadnu amforu.

 

(Paródia na starý vtip) Na rusko-ukrajinských hraniciach mierumilovne oral ukrajinský traktor. Potom, čo ruské tanky po ňom strieľali, ukrajinský traktor ich všetky odtiahol do zberne druhotných surovín.

 

A ešte jeden mimoriadne podarený vtip s brutálnou pointou, taký ten kameňák do každého počasia:

Sankcie ruskú ekonomiku posilnia!

 

 

Ján Valchár

Ján Valchár

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  235
  •  | 
  • Páči sa:  27 827x

Jedna veta: chcem písať blogy o vede, technike, prírode a ekonomike. Druhá veta: máte to tu príliš komplikované, Zoznam autorových rubrík:  Nezaradená

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu