reklama

Šialenstvo 4

Etika naša každodenná, buď nám dopriata každý deň a ochraňuj nás vzájomne, vzťahovo, úctou a rešpektom! Buď nám metaforickým softvérom. ako firewall, antispyware, či antivírus.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Rok 2015 bol flagrantnou a precedentnou ukážkou nerovnakého európskeho metra citového vydierania a solidárnosti voči strádajúcim vlastným občanom pracujúcim, platiacim dane s platnými a pravými dokladmi, s povestnou domácou skromnosťou na hranici ľudských podmienok prežitia » voči cudzím občanom s neistou identitou, odlišnou radikálnosťou a deštruktívnym vynucovaním si nadštandardných podmienok mimo svojej domovskej krajiny s evidentným nezáujmom pracovať a akceptovať s úctou hodnou ľudskej bytosti našu mierumilovnosť a srdečnosť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vieme, aké následky prinesie stret tak odlišných kultúr a ideových zámerov ich vodcov z dlhodobej perspektívy?

Trnava 30.11.2015

Ľubomír Varačka

Ľubomír Varačka

Bloger 
  • Počet článkov:  17
  •  | 
  • Páči sa:  0x

♠ Krédo: "Metainformatika požiera špekulantom, chamtivcom, zločincom vzťahy, partnerov a potomkov. Vlastný smog je agresívnejší, než všetka chémia sveta."♣ Nádej: "Optimistické je, že nič netrvá večne, okrem večnosti samej! Aj to nie som si úplne istý!"♥ Láska: "Vo všetkých krásnych i subtílnych podobách Láska v službe všetkým bytostiam všetkých svetov je tým najlepším softvérom ochranným i tvorivým - základ radosti, šťastia, istôt, úspechov i zdravia. Láska nevytvára dlhové príčiny a teda ani následky. Pôsobí ochraňujúco i blahodarne nám samým, našim potomkom, priateľom, kolegom, aj životnému prostrediu mentálnemu, vzťahovému, ale aj tomu fyzickému." Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu