reklama

Aštar Šeran už aj v počítačovej hre!

Aštar ťa miluje a pomáha ti. Pomôž aj ty jemu nakopať zadky vesmírnym jašterom!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (32)

Kto o nich ešte nepočul, asi žije v inej galaxii. Tú našu totiž milujú a ochraňujú vesmírni ľudia na čele s láskyplným Aštarom Šeranom, veliteľom obrovskej vesmírnej flotily. Spolu s ním nás miluje aj veľký Ptaah a ... zopár ďalších dobrotivých bytostí. Napríklad Alena a Irena z planéty Erra. No a aby ste na ich veľkú lásku a opateru nezabudli, prichystala si pre vás spoločnosť Universe People Studio akčnú vesmírnu strieľačku, ktorá vám konečne (!) umožní vyhubiť všetky zlé jašteričky ovládajúce našu spoločnosť. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hra nesie názov Ashtar Sheran space Adventures a je pomerne staršia. V dobe svojho vzniku (1984) totiž nevzbudila záujem širšej verejnosti. No dnes, keď už síce na Commodore 64 nikto nehrá, ale máme skvelé emulátory, vám túto lahôdku pripomínam v blahej nádeji, že rozjasá vaše po-láske-prahnúce srdiečka. 

Obal hry vyzerá takto:

Obrázok blogu


No keďže sme všetci láskaví a dobrí ľudia, viem, že si hru túžite legálne zakúpiť. Ak teda naozaj máte záujem (a to by ste veru mali mať!), nájdete ju v každej dobrej predajni počítačových hier! :)

Obrázok blogu


S nádejou a oficiálnym pokrikom "spit some good mantras into those lizard bitches!" sa lúči vaša graficky pookriata Veronika z flotily Fotošopa. :) 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS: dúfam, že ma teraz nebude kontaktovať pán Ivo Benda :D 

Veronika Senková

Veronika Senková

Bloger 
  • Počet článkov:  85
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Dôverčivá mladá študentská duša so starosvetským citom pre krásu a spravodlivosť. V duchu výroku "Hodně čti, piš, přemýšlej, aby ses uměl vyjádřit až budeš chtít." sa snažím veľa čítať a odteraz už aj hádam čo najviac písať. Zoznam autorových rubrík:  Mytológia ála Celtic~Musique~.::Fantazmagorónne::.Dve besné a čo sa pridáÚvahyTolkienPoéseŠkolaHerný kolotočObrazy a grafikyKOMIXNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu