reklama

Strašne zlá karma

Máte niekedy túžby, na vyplnenie ktorých musíte čakať? Napríklad aj do Vianoc? A lezie vám to na nervy? Moja rada – buďte radi, že máte aspoň normálnu karmu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (21)

Človek si začne vážiť to, čo má,až keď sa mu podľa najväčšieho Murphyho zákona („keď sa niečo môže posrať,poserie sa to“) začne všetko naokolo kaziť. Moja dnešná skúsenosť s týmtozákladným zákonom schválnosti vyzerala asi takto (ale prežívala som ju oveľadramatickejšie ako si dokážete predstaviť):

Ráno ešte prebiehalo celkom obyčajne.Tradičná procedúra lieky, raňajky, zuby, make-up, vlasy prebehla viac-menejúspešne. Potom prišla škola a poobedie sa začínalo črtať celkom nádejne.Krásne, typicky... septembrové počasie človeka lákalo na prechádzku po parku,zájsť si na zmrzlinu, či na kávičku s priateľmi. S eleganciou sebevlastnou som však zareagovala úplne veronikovsky. Okašlala som počasie ajvšetko ostatné, zatiahla som žalúzie v obývačke a zapla milovanýcompík. Urobíme si intímne poobedie, večer i noc, pomyslela som sia láskyplne sa zahľadela na nový LCD monitor. Ach áno, život je krásny :)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Iba...že by nebol...

Po niekoľkohodinovom hraní satotiž prihodilo niečo, čo sa zdravým rozumom nedá vysvetliť. Akurát som sas kamarátom na ICQ rozplývala nad novými grafickými kartami a snažilasa vyhútať, ako sa k nejakej kartičke dostať skôr ako (dúfajme) naVianoce, keď tu zrazu môj krásny (morbídne čierny) monitor zľahka blikola uprostred obrazu sa po celej šírke objavila tenká biela čiarka. Slovamiklasika z Baldur’s Gate: „Ah, hell...“

Po niekoľkých zúfalých pokusocho nápravu daného stavu som to vzdala a zmierila sa s tým, žemonitor bude musieť zrejme ísť na reklamáciu, čo vyústi v silný deficithrania na mojej strane a silný pocit osamelosti na jeho strane :(My sa totiž vzájomne potrebujeme...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Snažila som sa obvolávaťkamarátov, ktorí sa vyznajú v počítačoch a prinútiť ich, aby sa mi namôj, možno trojtýždňový, monitor prišli pozrieť, dokonca som zavolala aj otcovi(inak vcelku odborníkovi), ktorý sa akurát fláka v kúpeľoch, no ničz toho mi samozrejme nepomohlo. Keď som sa už- už chystala prepadnúťzúfalstvu, zaliata slzami, počula som zrazu na stolíku vedľa chorého monitoraslabé pukanie. Puk-puk! A voila, už nebol úplne v prdeli len monitor,ale sama od seba sa z podstavca odlomila a spadla moja počítačoválampa :)V nemom úžase som pozerala na úlomky lampy na zemi. Je toto náhoda? Chcema dnes niekto silou-mocou vyhnať od počítača? Alebo ma potrestať zanespokojnosť s tým, čo mám? Ach, mocnosti vesmíru, je mi naozaj úprimneľúto, že som toľko bažila po novej grafickej karte (a harddisku a bodla byaj väčšia pamäť... *bang*) a sľubujem, že už nikdy nebudem prehnanemárnivá. Mojou jedinou túžbou je momentálne to, aby reklamácia monitora trvalačo najkratšie... :(Tomu sa hovorí naozaj zlá karma.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

PS: drahé mocnosti, ak by sa vámmojej úbohej duše zľútostilo, tak by som tú grafickú kartu poprosila ajs novou doskou, lebo na starej mám ešte agp zbernicu, ok? Že ďakujem!

Veronika Senková

Veronika Senková

Bloger 
  • Počet článkov:  85
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Dôverčivá mladá študentská duša so starosvetským citom pre krásu a spravodlivosť. V duchu výroku "Hodně čti, piš, přemýšlej, aby ses uměl vyjádřit až budeš chtít." sa snažím veľa čítať a odteraz už aj hádam čo najviac písať. Zoznam autorových rubrík:  Mytológia ála Celtic~Musique~.::Fantazmagorónne::.Dve besné a čo sa pridáÚvahyTolkienPoéseŠkolaHerný kolotočObrazy a grafikyKOMIXNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu