reklama

Let it be!

hmm, fotka je odraz tela, menejkrát aj odraz duše

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Let it be!

 

Aj vďaka poníženej, urazenej a spupnej opozícii máme nízku mieru zaočkovanosti. Máme ju aj vďaka neschopnosti, nejednotnosti a rivalite vo vládnej koalícii.

 

 Vedecké poznatky ukazujú, že infekčnejší delta variant  sa šíri rýchlejšie vďaka kratšej dobe nástupu ochorenia. Podľa niektorých údajov by choroba mala mať ale nižšiu mortalitu s miernejším priebehom.

 

Vzhľadom na celkovú únavu spoločnosti z tejto pandémie, averziu proti očkovaniu, hlavne za súčasnej politickej a spoločenskej situácie sa akosi prirodzene núka rúhačský rebelský názor: „Let it be!“ Ak brzdiť, tak do takej miery, aby to zvládlo naše zdravotníctvo. Ochorením a vyliečením sa predsa dosahuje podobný stav ako po zaočkovaní. A nezaočkovaní sa tak rozhodli sami dobrovoľne!

 

Má to aj ďalší nezanedbateľný dôsledok. Totiž ukáže sa, ktorá strana spoločnosti je svojimi názormi a postojmi bližšie k pravde.

 

Viem, abstrahoval som od mnohých aspektov tohto problému. Znesiem za to zúženie aj patričnú kritiku. Čo už? Tretia vlna príde tak, či tak...

 

dedo Pejo

Štefan Vidlár

Štefan Vidlár

Bloger 
  • Počet článkov:  1 099
  •  | 
  • Páči sa:  2 426x

Emeritňí Doc. Ing. Štefan Vidlár, CSc. alias dedo Pejo, rodák z Holíča ze severňího Záhorá (70, 176, 120, 630 – vjěk, výška, váha, dúchodek v euro), odejdúc na penziju z Prešporku žit na Záhorí tentokrát s ozajstnýma zvírencama, aby mu čekáňí na pravdu Boží lachší ubíhalo, insitňe píše a veršuje vážňe aj ze srandú s chybama v zmuchlanej Záhoráčťině a ňekedy aj po slovensky. Politická satira mu neňi cuzí. (Sem tam pridá aj fotku.) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu