reklama

Slovenská “pluralita“ názorov

Tak ako hudba či móda určujú trendy čo sa počúva a čo nosí podobné prirovnanie čo sa “nosí“ a “počúva“ určuje aj politická scéna...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Na Slovensku tiež poznáme politický mainstream, kedy zo všetkých strán počuť slová o ekonomickej zodpovednosti, ale ak má niekto iný názor na „"zodpovednosť" už je braný za extrémistu či fundamentalistu. Propágotori liberálneho prúdu sú označovaný za trhových fundamentalistov, ktorí sa VRAJ vyhovárajú na trh. Ich názory nie len ekonomické sa v dnešnej konzervatívnej spoločnosti na našom území moc „"nenosia". Mnohí voliči očakávali od liberálnej SaS presadenie ekonomicko- spoločenských liberálnych hodnôt avšak aj napriek výbornému výsledku v parlamentných voľbách sa liberálna komunita nedočkala žiadnej zmeny. Často sú liberálne hodnoty bagatelizované na dekriminalizáciu marihuany a registrovanie partnerstiev. Asi už je zbytočné objasňovať, ze dekriminalizácia nie je legalizácia a registrácia neznamená adopciu pre homosexuálne orientované páry.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Slovenský volič je odchovaný na žvástoch o zlých Maďaroch a nezamestnaných Rómoch a preto sú otázky, predovšetkým tie liberálne, zametené pod koberec.

Slovensko potrebuje diskusiu. Áno, diskusiu nie demagógiu, kde sa päsťou búcha do stolu v kravíne, kde sú ľudia zastrašovaní všetkým čo nemá "čiarkový kód 858".

Naša vlasť sa zmieta v turbulentných časoch a potrebuje vydať sa na „"cestu" vyrovnaného rozpočtovania, ale v rovnakej miere potrebuje aj zmenu spoločenskú. A tú docielime celospoločenskou diskusiou a nie výsmechmi, že každý liberál fajčí marihuanu, každý mesiac si odkladá na ďalšiu interrupciu či ďalšie nezmysly...

Ladislav Wolf

Ladislav Wolf

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent Ekonomickej Univerzity v BA . . . Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu