reklama

Nedeľné soft písanie: O strnisku

Milé dámy. Aký máte názor na zarastených mužov? Priťahuje vás to alebo naopak odpudzuje? Keď sa muž neholí, dáva tým najavo, že sa o seba nestará alebo vie, čo mu pristane? Chlapi z rodu Zeleníkovcov v tom majú jasno.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (23)

 Neholenie sa je jedným z ďalších rituálovv našej rodine. Ak uvidíte jedného zo Zeleníkovcov zarasteného a zdanlivozanedbaného, je to jednoznačný prejav úcty, vernosti a najmä lásky. Tvárako novodobá forma privátneho bilboardu a fúzy ako trademark neskonalejromantiky nášho rodu.

 Má to takmer vždy rovnaký priebeh. Keď ocoodchádza na služobku povie legendárnu vetu, v ktorej sa skrýva viac lásky,akoby sa mohlo zdať. Rovnaké je to aj v bratovom prípade. Dávidova priateľkazačala študovať v Olomouci a domov sa vráti až o tri týždne. Noa ja nie som výnimkou. Vždy, keď viem, že svoju priateľku neuvidím týždeňalebo nebodaj dlhší čas vyslovím: „Pre koho sa budem holiť!?"

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 A tak sme zarastení a zanedbaní.Okolitému svetu ukazujeme, že naše milované nie sú v našej blízkosti, a žeoni sú jediné, pre ktoré sa chceme upravovať. Nová forma obety, pretože čímdlhšie je odlúčenie, tým je väčšie strnisko, čo teda vôbec nie je príjemné.

 Vierka, Grétka a Katka vedia, že keďpo svete chodíme so zarastenou tvárou, vlastne všetkým ukazujeme ako ichmilujeme. Predsa len je to prijateľnejšia forma exhibicionistického prejavulásky ako mať vytetované meno na zadku, ktoré by aj tak nikto nevidel.

 Musím však priznať, že tento rituál sa dázneužiť, keď som naozaj lenivý a nechce sa mi holiť. Vtedy stačí povedať: „Miláčik,to že som zarastený je vlastne ten najromantickejší darček aký ti môžem dať."

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Najlepší pocit je samozrejme ten, keď savšetci traja ideme oholiť, čo znamená, že naše lásky konečne uvidíme. Prekážkouvšak býva, ak sa v kúpeľni stretneme naraz. Preto je najlepšie ak bývame zarastenív rôznych časoch. Dnes to však nevadí. Sme opäť raz zarastení a zanedbaní.To je najkrajší darček aký môžeme dať našej maminke Vierke k meninám.

Lukáš Zeleník

Lukáš Zeleník

Bloger 
  • Počet článkov:  92
  •  | 
  • Páči sa:  72x

Autor má 37 rokov, má svoju rodinu, staviteľstvo, cestovanie a umenie, má svoju Prievidzu a cíti sa šťastný. Zoznam autorových rubrík:  ReportMoje (vý)tvoryJa a (môj) svetCulturePíšem - nemyslímNázory, komentáreZivot na hrude britskejElämä SuomessaZivot na hrude britskej 2SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu