reklama

Zmena na dosah

V sobotu sa konajú voľby. Je jasné, že to budú voľby dôležité, pretože sa rozhodne, či sa tu vládna strana zabetónuje na ďalšie dlhé roky, alebo sa Slovensko pohne ďalej.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Celú kampaň sme pracovali na tom, aby sme vám, našim voličom predstavili našu víziu, našu predstavu, náš program, ktorý chceme realizovať, aby sa nám tu všetkým žilo lepšie. Náš program je odborníkmi hodnotený v mnohých kategóriách ako najlepší a v tých ostatných ako jeden z najlepších.

Okrem programu však ponúkame aj ďalšiu dôležitú vec - ľudí, ktorí ho dokážu presadiť. Ľudí, ktorí vedia, čo robia, ľudí, ktorí myslia aj za horizont volebnej noci a vedia, čo je to zodpovednosť za chod krajiny. Dnes sa zdá, že výmena vládnej strany je možná, ale rovnako, ako alternatívu postaviť, ju bude nutné aj udržať. My, ako pravica si nemôžeme dovoliť ďalšie fiasko, ktoré by vašu dôveru sklamalo už definitívne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V sobotných voľbách sa rozhodne o tom, či dostaneme na zmenu mandát. Most-Híd s týmto mandátom naloží zodpovedne a urobí všetko nie len preto, aby pravicová alternatíva vznikla, ale aby aj prežila celé volebné obdobie a realizovala životne dôležité zmeny, ktoré Slovensko potrebuje. Od spravodlivosti a boja proti korupcii a schránkovým firmám, zdravotníctva, školstva, ale aj rozvoja regiónov a vyspelej občianskej spoločnosti, ktorá je schopná so zdvihnutou hlavou a zodpovedne reagovať na ťažké výzvy, ktoré nás čakajú aj v medzinárodnom kontexte. Výzvy, na ktoré potrebujeme jasné odpovede, nie len bezbrehý populizmus.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nikde sme pred problémami nestrkali hlavu do piesku a vždy sme dodržali svoje slovo. Vždy, keď sme vo vláde boli sa Slovensko pohlo o veľký kus dopredu a bude tomu tak aj teraz. To je moja ponuka aj ponuka Mostu-Híd do sobotných volieb a budem rada, ak nám dáte svoju dôveru. Ďakujem. 

Lucia Žitňanská

Lucia Žitňanská

Bloger 
  • Počet článkov:  42
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ministerka spravodlivosti, podpredsedníčka vlády SR, podpredsedníčka strany Most-Híd. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu