Čo budeme potrebovať:
800 g lesných hríbov
400 g cestovín
60 g masla
2 strúčky cesnaku
200 ml smotany
2 lyžičky posekanej petržlenovej vňate
parmezánsky syr
biele korenie
soľ

Pretlačený cesnak popražíme na 40 g masla, vyberieme ho len čo
začne ružovieť, pridáme očistené, umyté a pokrájané hríby, chvíľu pražíme na
silnom plameni, neskôr uberieme, podlejeme troškou teplej vody, dusíme
15 minút pri občasnom miešaní.
Uvarenú cestovinu ocedíme, dáme do toho istého hrnca, pridáme hríby,
polejeme ½ smotany, necháme prejsť varom , odstavíme. Pridáme zvyšnú
mierne ohriatu smotanu, maslo, 1 lyžicu petržlenovej vňate, okoreníme bielym
korením, premiešame, vysypeme do misy, posypeme zvyšnou petržlenovou
vňaťou a parmezánom.

Prajem Vám DOBRÚ CHUŤ a teším sa na Vaše komentáre ako Vám chutilo.