reklama

Žena o žene - úvaha?

Žena je zvláštny tvor.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (108)

Žena je zvláštny tvor. Je schopná zacítiť závan záujmu. Stačí úsmev muža na vzdialenosť dvoch sedadiel autobusu.  

Žena je zvláštny tvor. Je schopná zacítiť závan priateľstva. Stačí vysloviť pozdrav na vzdialenosť rúk držiacich sa sedadiel preplneného autobusu. 

Žena je zvláštny tvor. Je schopná zacítiť závan lásky. Stačí zahľadieť sa do jej očí na vzdialenosť stolíka s objednanou kávou prázdnej kaviarne. 

Žena je zvláštny tvor. Je schopná zacítiť závan túžby. Stačí na chvíľu dotknúť sa jej ramien na vzdialenosť krokov spoločnej prechádzky. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Žena je zvláštny tvor. Je schopná absolútnej dôvery. Stačí jej navliecť prsteň z trávy zľahnutej po milovaní. 

Žena je zvláštny tvor. Je schopná naplniť sa nekonečnou láskou. Stačí keď počuje prvý plač dieťaťa na vzdialenosť ich spoločnej pupočnej šnúry. 

Žena je zvláštny tvor. Je schopná naplniť sa nekonečnou radosťou. Stačí keď vidí úsmev, kroky, keď počuje slová, vety na vzdialenosť rastu svojich detí.      

Žena je zvláštny tvor. Je schopná naplniť sa radosťou, túžbou, láskou, nehou doplna. Potrebuje byť zasiahnutá tým všetkým hlboko. Až do prasklín bolesti zo strachu, že o to všetko môže prísť, že sa to všetko stratí.  

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Som zvláštny tvor, schopný poznania na vzdialenosť svojho života. Láska aj bolesť, odvaha aj strach, radosť aj plač, ... to všetko patrí ku mne a to, čo je vo mne, tak o to nemôžem prísť...

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu