reklama

Grga Pitič kšeftuje

Kamoš Grga má nový flek. Robí obchodníka, veľké kšefty. Musí držať fazónu, oblek šitý na mieru, kurevsky drahé kravaty, nejakým svinstvom vybielené zuby do žiarivého úsmevu. Ako hovorí, investoval do toho čo má najradšej, seba.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Kanceláriu nemá, vybavuje sa po reštauráciach. Čím snobskejšia, tým radšej tam vodí kunčaftov a platí im za obedy ťažké tisíce. Dnes mal tiež jeden meeting. Ráno na káve mi ešte stihol prezradiť stratégiu ako byť asertívny a empatický. Neviem kde tie výrazy pochytil ale zdalo sa mi, že nevie čo znamenajú. Kávu nezaplatil ani za seba.

Stretnutie mal v centre, zaparkoval v podzemných garážach, s kľudným svedomím si zobral parkovaciu kartu a išiel na obchodný obed. V tlačení kalerábov je Grga dobrý, to môže potrdiť to stádo prekotených blondýn, vie to chalan aj keď zacíti vôňu prachov.

Krátko po obede mi Grga volal na mobil, čakal som, že sa ide pochváliť koľko melónov má vo výhľade. Grga má výborný zrak, stále má niečo vo výhľade. Znel však dosť skleslo, doslova ma prosil aby som prišiel ku garážam.

Stratil buksu plnú peňazí. Podľa jeho slov sa cítil ako odborár, lebo obed musel zacvakať zákazník. Grga má vlastnosť objednávať si to najdrahšie aby ukázal, že na to má. Následne zistil, že nemá ako vytiahnuť auto z garáže, keďže nemá ako zaplatiť a parkovací automat s rampou bol neúprosný. Dotyčný zákazník, vychádzajúci z tej istej garáže, len znechutene odvrátil hlavu a tváril sa, že Grgu nepozná.

Obdivujem Grgovu nezlomnosť a efekt kyslého hrozna, len zreval: Chuj s tebou!

Juraj Balucha

Juraj Balucha

Bloger 
  • Počet článkov:  112
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Generálny riaditeľsvojho života, bez potrebnej kvalifikácie a vzdelania. Chameloidný jedinec kráčajúci cez mŕtvoly na ceste za svojim životným cieľom. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenámikser udalostíGrga Pitič

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu