reklama

Naprieč Novým Zélandom (12.) - Queenstown, centrálne Otago

Už sme v polovičke južného ostrova Nového Zélandu, v oblasti centrálneho Otago. Mesto Queenstown je jedným z klenotov tejto oblasti. Rozkladá sa na brehu Lake Wakatipu a v jeho blízkosti sa do výšky týčia vrcholky pohoria Remarkbles. Toto mesto nie je ničím iným ako centrum adrenálinových športov Nového Zélandu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
Obrázok blogu

Na Novom Zélande sa šoféruje cez takéto nádherné prírodné kulisy

Obrázok blogu

Pán prsteňov

Obrázok blogu

Bežné novozélandské panorámy južného ostrova

Obrázok blogu

Vyliezol som blízky kopec, aby som si posvietil na jazero Wakatipu

Obrázok blogu

Lake Wakatipu. Mesto Queenstown po pravej strane

Obrázok blogu

Občas vybehli z húštiny aj banditi...

Obrázok blogu

Pán Boh daj zdravia, lavička.

Obrázok blogu

No nešportujte v takom raji

Obrázok blogu

Opäť pohľad na mesto Queenstown a jazero Wakatipu, tentoraz z Queenstown Hill.

Obrázok blogu

Prístav v Queenstowne.

Obrázok blogu

Keď hory zažiaria...

Buďte šťastní, Hirax

Aktivity Hiraxa:

Utorok, 14. 12. 2010, 10:09, Žilina, Vysoká škola, veľký diel, 9:58, prednáška Hiraxa o sile a mieste médií v spoločnosti ako nekompromisnej zbrani Matrixu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Štvrtok, 16. 12. 2010, 17:31, Martin, Kaviareň Kamala. Stetnutie "špinavých" básnikov: Ján Marton (predstavenie jeho druhej zbierky Eskimák na korze + debutu Život nie je pes, ale suka), Tomáš Hrubý (zbierka Dieťa osudu), Ľubica "Lju" Mesarošová (zbierka Se/zóna pokušenia) a Pavel "Hirax" Baričák (zbierky More srdca a Nech je nebo všade).

Streda, 29. 12. 2010, 18:09, Bánovce nad Bebravou, divadelno-spisovateľsko-režisérsko a ino kultúrny festival Kračúň. Moja tlak show od 18:36 do 19:13. Plus-mínus autobus :-)

Od 3 decembra do 31 januára 2011 výstava Hiraxových fotografií z Nového Zélandu v martinskej kaviarničke Kamala. Pozor, nejedná sa o žiadnu "galériu" ale o 14 záberov, ktorými som sa snažil vystihnúť túto krajinu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Na všetky akcie vstup jeden úsmev, podpis a venovanie do donesených kníh za jedno milé požiadanie, predaj Hiraxových kníh za -30%.

Pavel Baričák

Pavel Baričák

Bloger 
  • Počet článkov:  631
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ľudia majú neuveriteľnú schopnosť pripísať všetko, čo bolo napísané autorovi, že to na vlastnej koži aj sám prežil. Prehliadajú schopnosť vnímania, pozorovania sveta a pretransformovania ho do viet s úmyslom pomôcť druhým. Ale na druhej strane sa mi dobre zaspáva s pomyslením, že ostatok sveta na mňa myslí. Cudzí ľudia o mne vedia všetko, teda aj to, čo neviem ani ja sám. Ďakujem im teda za ich všemocnú starostlivosť! Buďte všetci šťastní, prajem Vám to z celého môjho srdca. Hirax <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643" href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643">Anketa</a> od <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/" href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a> Zoznam autorových rubrík:  Vždy pripravený!Šlabikár šťastia 3.Šlabikár šťastia 1.Šlabikár šťastia 2.Vzťahy (Úvahy)Tak plače a smeje sa životZachráňte malého Paľka!Po stopách komediantaSárka Ráchel BaričákováSex (Úvahy)NEVERŠOVAČKY (Básne)PRÍBEH MUŽA (Básne a piesne)SEKUNDU PRED ZBLÁZNENÍM (RománKÝM NÁS LÁSKA NEROZDELÍ (RománRAZ AJ V PEKLE VYJDE SLNKO/RomČESKÁ REPUBLIKA (CESTOPIS)EGYPT (Cestopis)Ekvádor (Cestopis)ETIÓPIA (Cestopis)FRANCÚZSKO (Cestopis)INDIA (Cestopis)JORDÁNSKO (CESTOPIS)KOSTARIKA (Cestopis)Mexiko (Cestopis)Nový Zéland (Cestopis)PANAMA (Cestopis)POĽSKO (Cestopis)SLOVENSKO (Cestopis)THAJSKO (Cestopis)USA (Cestopis)VIETNAM (CESTOPIS)

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu