reklama

Deti a ich denná porcia lásky (1. časť)

Ak máte deti, pamätajte pri každom kriku smerovanom na dieťa, že stačí málo. Týmito možno malými, ale častými dávkami kritiky striháte mladej duši krídla, sadíte do nej strachy a pocit previnenia. Dali sme so ženou obom svojim deťo

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Napíšem len, pred čím sme boli varovaní. Napríklad, že Sárka má vysoké sebavedomie a správnou výchovou ju treba usmerniť, aby nepodľahla pýche a pocitu nadradenosti. Áno, sily aj sebavedomia má na rozdávanie. Jej ego je neuveriteľné, však má v dátume narodenia tri jednotky. Minule mi sedela na kolenách a zbadala svoj odraz vo vypnutom televízore. Vraví mi: „Oco, aha, ja a ja.“ No koniec, dlho som sa smial! Ale uvedomil som si jedno – budeme si musieť so ženou dávať aj veľký pozor, aby sme ju o tú silu a sebavedomie nepripravili, pretože ak niečo dostala do vienka, bude to potrebovať na splnenie svojej pozemskej misie.
Ďalej nám bolo poradené, že v nej máme rozvíjať ženskosť, lebo má veľa mužskej energie. Čo tiež sedelo, lebo božechráň obliecť Sárke sukničku! Až keď ju vychválime, aká je v nej čečená, hrdo zdvihne hlávku a je zmierená s týmto oblečením. V súvislosti s tým som sa spýtal, či je dobré, že spí so mnou. Jeden čas som totiž ja spával so Sárkou v obývačke a Ivka so Samkom v spálni. Navrhla to žena, aby sme sa vyspali, keďže syn sa vtedy často v noci budil na jedenie. Zaujímalo ma teda, či sa tým vec „nezhoršuje“, keď Ráchel spinká vedľa otca („mužskej energie“). Na to mi bolo povedané, že ona vedľa seba potrebuje silné osobnosti, inak ju nič „neskrotí“. Ak k nej napríklad na tanečnej vyberú nepriebojného a zakríknutého mladíka, doslova ho udupe. Potrebuje mať vedľa seba silnejšieho muža, čo vraj ja som. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pokračovanie nájdete na autorovom oficiálnom blogu

Pavel Baričák

Pavel Baričák

Bloger 
  • Počet článkov:  631
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ľudia majú neuveriteľnú schopnosť pripísať všetko, čo bolo napísané autorovi, že to na vlastnej koži aj sám prežil. Prehliadajú schopnosť vnímania, pozorovania sveta a pretransformovania ho do viet s úmyslom pomôcť druhým. Ale na druhej strane sa mi dobre zaspáva s pomyslením, že ostatok sveta na mňa myslí. Cudzí ľudia o mne vedia všetko, teda aj to, čo neviem ani ja sám. Ďakujem im teda za ich všemocnú starostlivosť! Buďte všetci šťastní, prajem Vám to z celého môjho srdca. Hirax <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643" href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643">Anketa</a> od <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/" href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a> Zoznam autorových rubrík:  Vždy pripravený!Šlabikár šťastia 3.Šlabikár šťastia 1.Šlabikár šťastia 2.Vzťahy (Úvahy)Tak plače a smeje sa životZachráňte malého Paľka!Po stopách komediantaSárka Ráchel BaričákováSex (Úvahy)NEVERŠOVAČKY (Básne)PRÍBEH MUŽA (Básne a piesne)SEKUNDU PRED ZBLÁZNENÍM (RománKÝM NÁS LÁSKA NEROZDELÍ (RománRAZ AJ V PEKLE VYJDE SLNKO/RomČESKÁ REPUBLIKA (CESTOPIS)EGYPT (Cestopis)Ekvádor (Cestopis)ETIÓPIA (Cestopis)FRANCÚZSKO (Cestopis)INDIA (Cestopis)JORDÁNSKO (CESTOPIS)KOSTARIKA (Cestopis)Mexiko (Cestopis)Nový Zéland (Cestopis)PANAMA (Cestopis)POĽSKO (Cestopis)SLOVENSKO (Cestopis)THAJSKO (Cestopis)USA (Cestopis)VIETNAM (CESTOPIS)

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu