reklama

Nepočujú sa!

Viem, že moje blogy číta veľmi vnímavá duša, takže som si istý, že vďaka príbehom o problémoch našich detí s uškami sa podarí vyriešiť aj choroby iných častí tela vášho syna či dcéry. Snažím sa vám iba nainfikovať metódu

Písmo: A- | A+

neustáleho skúmania a hľadania prvotnej príčiny.
Keď sa k Rácheliným boľavým ušiam pridali aj tie Samkove, Sárke sa zapálila ešte aj nosná mandľa (takže v spánku chrápala ako ožratý drevorubač) a Samka začal trápiť neutíchajúci kašeľ, bolo by aj slepému jasné, že niekde sa niečo opakuje, dačo nie je vyriešené, a preto to ústi stále do toho istého. Ako som písal v predošlej kapitole, konečne sa nám aspoň pošťastilo nájsť pani detskú obvodnú doktorku s veľkým Dé. Len čo zistila, že ušká sa opakujú, sama manželke navrhla komplexný rozhovor, ktorý sa v jedno popoludnie uskutočnil v lekárkinej konečne prázdnej ambulancii. Tentoraz však bez detí, aby sme záležitosť mohli v pokoji predebatovať. Počas jednej hodiny sme sa ja, Ivka a pani Doktorka snažili pozrieť na problém zo všetkých uhlov.
Veľa škodlivých vecí, na ktoré nás lekárka začala upozorňovať, sme už nerobili. Napríklad už dávnejšie sme prestali deťom čistiť uši po kúpaní, lebo množstvo odborníkov zastáva názor, že týmto spôsobom sa ušný maz iba zatláča k bubienku, až sa nakoniec vytvorí zátka.
 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pokračovanie nájdete na autorovom oficiálnom blogu

Pavel Baričák

Pavel Baričák

Bloger 
  • Počet článkov:  631
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ľudia majú neuveriteľnú schopnosť pripísať všetko, čo bolo napísané autorovi, že to na vlastnej koži aj sám prežil. Prehliadajú schopnosť vnímania, pozorovania sveta a pretransformovania ho do viet s úmyslom pomôcť druhým. Ale na druhej strane sa mi dobre zaspáva s pomyslením, že ostatok sveta na mňa myslí. Cudzí ľudia o mne vedia všetko, teda aj to, čo neviem ani ja sám. Ďakujem im teda za ich všemocnú starostlivosť! Buďte všetci šťastní, prajem Vám to z celého môjho srdca. Hirax <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643" href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643">Anketa</a> od <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/" href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a> Zoznam autorových rubrík:  Vždy pripravený!Šlabikár šťastia 3.Šlabikár šťastia 1.Šlabikár šťastia 2.Vzťahy (Úvahy)Tak plače a smeje sa životZachráňte malého Paľka!Po stopách komediantaSárka Ráchel BaričákováSex (Úvahy)NEVERŠOVAČKY (Básne)PRÍBEH MUŽA (Básne a piesne)SEKUNDU PRED ZBLÁZNENÍM (RománKÝM NÁS LÁSKA NEROZDELÍ (RománRAZ AJ V PEKLE VYJDE SLNKO/RomČESKÁ REPUBLIKA (CESTOPIS)EGYPT (Cestopis)Ekvádor (Cestopis)ETIÓPIA (Cestopis)FRANCÚZSKO (Cestopis)INDIA (Cestopis)JORDÁNSKO (CESTOPIS)KOSTARIKA (Cestopis)Mexiko (Cestopis)Nový Zéland (Cestopis)PANAMA (Cestopis)POĽSKO (Cestopis)SLOVENSKO (Cestopis)THAJSKO (Cestopis)USA (Cestopis)VIETNAM (CESTOPIS)

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu