reklama

Prehltnúť, či neprehltnúť? (20.kapitola)

Šéf mi odpustil. Aspoň sa tak tváril. Mal som ho ale na háku. On sa však veľmi radoval, keď zistil, aký zdroj nápadov v sebe skrývam. Ale vo mne nič nebolo. Bol som len médiom spojenia s kozmobankou šialených nápadov, nič viacej.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nazýval ma pozitívnou studňou s neuveriteľnými nápadmi, ktorú samozrejme neobjavil nik iný ako on. Navŕtal ju a mal automaticky právo z nej do bezvedomia čerpať, a samozrejme to aj ďalej predávať. Bol ako nenažraný egocentrický škrečok, taký príznačný pre túto dobu - len si pchal do tej svojej žgrane a vytváral sebecké zásoby. A samozrejme druhým hádzal omrvinky, aby moc nepyskovali.

Raz mi Juraj navrhol, nech sa odtrhneme. Keby nebol šikovný manažér a nevlastnil závideniahodný organizačný talent, asi by som mu odvetil „nie". Ale takto som bez zaváhania súhlasil.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Začalo sa nám neuveriteľne dariť. Pretiahli sme k sebe časť kokotových klientov a jeho išlo roztrhnúť. Nič sme ale nerobili neférovo, jemu sme priali len to dobré. Zákazníci za nami chodili sami. Juraj vravel, že kvôli mojim nápadom a ja som mu zdvorilo oponoval, že to kvôli nemu, lebo majú radi zodpovedných - takých, aký je aj on. Tešia ich dodržané termíny a k spokojnosti dotiahnutá práca.

Pokračovanie nájdete na autorovom oficiálnom blogu.

Pavel Baričák

Pavel Baričák

Bloger 
  • Počet článkov:  631
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ľudia majú neuveriteľnú schopnosť pripísať všetko, čo bolo napísané autorovi, že to na vlastnej koži aj sám prežil. Prehliadajú schopnosť vnímania, pozorovania sveta a pretransformovania ho do viet s úmyslom pomôcť druhým. Ale na druhej strane sa mi dobre zaspáva s pomyslením, že ostatok sveta na mňa myslí. Cudzí ľudia o mne vedia všetko, teda aj to, čo neviem ani ja sám. Ďakujem im teda za ich všemocnú starostlivosť! Buďte všetci šťastní, prajem Vám to z celého môjho srdca. Hirax <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643" href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643">Anketa</a> od <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/" href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a> Zoznam autorových rubrík:  Vždy pripravený!Šlabikár šťastia 3.Šlabikár šťastia 1.Šlabikár šťastia 2.Vzťahy (Úvahy)Tak plače a smeje sa životZachráňte malého Paľka!Po stopách komediantaSárka Ráchel BaričákováSex (Úvahy)NEVERŠOVAČKY (Básne)PRÍBEH MUŽA (Básne a piesne)SEKUNDU PRED ZBLÁZNENÍM (RománKÝM NÁS LÁSKA NEROZDELÍ (RománRAZ AJ V PEKLE VYJDE SLNKO/RomČESKÁ REPUBLIKA (CESTOPIS)EGYPT (Cestopis)Ekvádor (Cestopis)ETIÓPIA (Cestopis)FRANCÚZSKO (Cestopis)INDIA (Cestopis)JORDÁNSKO (CESTOPIS)KOSTARIKA (Cestopis)Mexiko (Cestopis)Nový Zéland (Cestopis)PANAMA (Cestopis)POĽSKO (Cestopis)SLOVENSKO (Cestopis)THAJSKO (Cestopis)USA (Cestopis)VIETNAM (CESTOPIS)

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu