reklama

Bozk života

Telá bývalých známych karatistov, od roku 1996 nezvestných bratov Petra a Pavla Fandamovcov, našla cez víkend polícia v lese neďaleko Hornej Dolnej. "Je skvelé, že sme ich našli v tak krátkom čase" uviedol viceprezident policajného zboru Pravoslav Lišiak, ktorý sobotnú akciu označil za veľký úspech aký doposiaľ "nedokázal nikto".

Písmo: A- | A+
Diskusia  (22)

"Vďaka precíznej a rýchlej práci nášho zboru sa nám podarilo nájsť oboch bratov v stave, keď ešte môžeme s pomocou najmodernejších resuscitačných techník u oboch zosnulých opäť obnoviť činnosť srdca i ostatných telesných funkcií. Už som na to pridelil špeciálne kardiostimulačné komando, ktoré bude pracovať dňom i nocou dovtedy, kým nevrátime oboch späť do života. Získame tak výpovede očitých obetí tohto príšerného zločinu a mafiáni budú mať už konečne po chlebe. Stihli sme to len tak tak, ale predsa. Ak by sme ich našli čo i len o rok neskôr, nepomohol by im už ani pán Boh."

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na otázku, zhruba aký dlhý čas resuscitácie má na mysli, viceprezident Lišiak odpovedal: "Najnovšie výskumy ukazujú, že aby bolo umelé dýchanie úspešné, jeho dĺžka musí byť priamo úmerná dobe, počas ktorej srdce nevykonávalo svoju činnosť. Odhadol by som to preto asi tak na 10 rokov."

Námietku, že zločin bude v tej dobe už dávno premlčaný, viceprezident nekomentoval.

Tomáš Batik

Tomáš Batik

Bloger 
  • Počet článkov:  101
  •  | 
  • Páči sa:  1x

verí v smiech...... ČO NA SRDCI, TO TU ........ Zoznam autorových rubrík:  MudrovačkyPísačky a slovné hračkyTakmer zbytočné postrehyTajné tipyPre zmenu vážneRozhovoryNezmysly všade vôkolFotografieSúkromnéMozaika

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu