reklama

Zobrazenie pre prezentujúceho v PowerPoint 2007

PowerPoint disponuje zaujímavou funkciou ktorá umožňuje prezentujúcemu počas spustenej prezentácie vidieť poradie snímok a poznámky pre jednotlivé snímky. Zaujímavá pomôcka, ktorú ale dosť prezentujúcich vôbec nepoužíva.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Z môjho okruhu prezentujúcich nikto nepoužíva túto funkciu a všetci si na obrazovke svojho notebooku zobrazujú presne to isté čo vidia aj účastníci prezentácie na plátne. Toto má malú nevýhodu v tom, že nevidíte poznámky vytvorené pre snímky a tiež čas ako dlho prezentujete a poradie snímok v akom nasledujú. Takže ak to dovoľujú hardvérové podmienky, tak odporúčam vyskúšať toto zobrazenie aj v praxi. Ako to vyzerá z pohľadu prezentujúceho vrátane nastavenia si môžete pozrieť v krátkej video ukážke. Používate to počas prezentácie? ;-)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

((video))

Peter Belko

Peter Belko

Bloger 
  • Počet článkov:  345
  •  | 
  • Páči sa:  15x

Môžete ho stretnúť ako lektora na počítačových školeniach, pri IT konzultáciách vo firmách, na letných terasách a v kaviarňach ako pozoruje dianie okolo seba, ale aj na potulkách po gréckych ostrovoch, pretože počítače nie sú jediné čo ho zaujíma.Ostrovné správy popisuje na osobnej stránke www.dovolenkar.skAktívne prispieva na svoj portál Tipy a triky v MS Office.. Zoznam autorových rubrík:  Tipy a triky MS Office 2013/20Externé tipy a triky MS OfficeSharePoint, spolupráca,Office3Tipy a trikyNávodyStalo sa ...Office 2010/2013 BetaMicrosoft KB článkySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu