reklama

Chcem byť bláznom :-)

Rozmýšľam o šťastí.... je relatívne, môže byt aj absolútne? Absolútne šťastie podľa mňa neexistuje. Či sa snažíme alebo robíme čokoľvek, nikdy to nie je úplne dokonalé. Vždy má človek pocit, že mu niečo chýba. Či je to niečo vo vzťahu, láske, peniazoch, kariére a či zdraví.... Môže existovať momentálne šťastie, ktoré sa zdá byť v tom danom momente absolútne, ale aj v tom prípade ide len o relatívny pojem.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ako človek pociťuje a vnímašťastie? Asi každý rovnako. Rôzne sú len situácie, ktoré to vyvolávajú.

V podstate by som mala byťšťastná. Mám super rodinku, zdravie a síce málo, ale zato skvelých priateľov.Aj práca zatiaľ predstavuje to, čo som očakávala.

Hm......Ale áno, absolútnešťastie existuje...chcem byť bláznom :-)

Prečo (nie) sme spokojní...

Je malo takých ľudí, ktorí súspokojní s málom. A nemyslím, že keď si nevystačím s málom som náročná. Veď toje predsa pozitívne, keď si to človek uvedomí. Mala by to byť pre každého akásihnacia sila na dosiahnutie toho, po čom túži. Treba si uvedomiť svoju cenu.Zaslúžime si predsa od života maximum. Život je darom a dar si treba užiť.Netreba sa vzdávať vecí, pocitov, ktoré nám momentálne možno nechýbajú, lebo vkonečnom dôsledku chýbať začnú….

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vsuvka len tak.....(about meagain)

Vždy keď mi bolo mizerne sompísala listy. Keď ma niečo trápilo, jednoducho som to hodila na papier azničila. Je ťažké uveriť, že to naozaj funguje! Človeku sa tým, že to dá zoseba takýmto spôsobom von, veľmi uľaví. Robila som to často a vždy to boloadresovane akejsi tretej (neurčitej) osobe. Niekedy sú totiž veci, o ktorýchnechceme hovoriť s blízkymi. Buď im nechceme robiť ďalšie vrásky alebo lenjednoducho nepotrebujeme, aby nás niekto ľutoval. Ľutovanie (aspoň u mňa)zdvojnásobuje „bolesť“ a tým predlžuje aj čas hojenia. Potrebujeme sa z tohodostať a vyrovnať vlastným spôsobom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

In the end...

Veľmi rada píšem, o hocičom…Je to pre mňa absolútne uvoľnenie sa len tak „vykecať“. A určitá satisfakcia,keď viem, že sa to niekomu dobre číta :-)

Vladimíra Belošicová

Vladimíra Belošicová

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som aká som, možno niekedy zbytočne veci komplikujem, vlastne sa stále hľadám a spoznávam...som typický blíženec, sú nás vo mne tisíce a poviem Vám, že je to teda ťažká práca vyhovieť každej z nich :-) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu