reklama

Pád

Padáme na svoju tvár pred Tebou, Ježiš, tam milosť je a večná láska... (Lámačské chvály)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

Každý z nás už raz v živote spadol. Padáme do jám plných bahna, topíme sa v pocitoch vlastných vín. Opakovane prežívame bolestné situácie, trápime sa, žijeme vo svete zožierajúcich spomienok.

Nedokážeme odpustiť sami sebe, že sme spadli. Nedokážeme vrátiť naše prešľapy, stopy zostávajú, vrývajú sa do zeme. A tak skáčeme, tancujeme, chodíme, no s opatrnosťou. Bojíme sa robiť ďalšie stopy na chodníku, lebo vieme, že mnohé z predošlých boleli. Boleli až tak, že nás prinútili spadnúť a udrieť si čelo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

S malou ubolenou dušičkou chceme robiť veľké veci. Niekde tam, v jej zákutí držíme v zásuvke Ježiša. Veríme v jeho lásku, silu, milosť... Veríme?

Verím v Boha, Otca všemohúceho... 

Všemohúci Boh, je ľahké to vysloviť, no ťažšie žiť. Ježiš tiež padal, ťarcha našich prešľapov ho k tomu donútila. On ale chcel spadnúť, chcel si doráňať svoje slabé telo. S láskou objal kríž našich previnení a pádov, s láskou si ho položil na plecia a spolu s ním kráčal a padal.

Kráča s nami aj dnes. Chce nás naučiť s láskou niesť naše kríže, ktoré tak ťažia. Chce ich niesť s nami, pomôcť nám znášať ťarchu.

Nebojme sa teda padať na kolená pred tvár nášho nebeského Otca. Pokúsme sa priniesť k nemu všetky naše hriechy, spomienky, trápenia. On ich už dávno s láskou prijal a môže to naučiť aj nás.

Bianka Dingová

Bianka Dingová

Bloger 
  • Počet článkov:  62
  •  | 
  • Páči sa:  0x

kope JAMU v Brne. Zoznam autorových rubrík:  nezmyslymyši a lienkypseudobásneagátaprechádzalo saSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu