reklama
Miesto pre vašu tvorbu. Staňte sa súčasťou komunity
Imrich Body

Imrich Body

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

listen to ‘Moja Mama, hrá General Body a Prvý Východ, autor Imrich Body’ on Audioboo Zoznam autorových rubrík:  skladby General Body a Prvý VýNezaradené

reklama

Nezaradené

"Olympionici" z Popradu. Výpal, tunel. A "olympiáda" 2O20?

Imrich Body

"Olympionici" z Popradu. Výpal, tunel. A "olympiáda" 2O20?

Olympiáda všetkých čestných? Mala by byť každá olympiáda, aj jej príprava. Niektorí, "olympionici" z Popradu sú ale aj z údajnej Gorily. Aj z polovypalovania, tunelovania prezentovaného osobami prepojenými pavučinou vzťahov na športové, olympijské, politické, finančné, šoubiznisové, turistické, byznysové kruhy v Poprade, Bratislave, v zahraničí, vrátane daňového raja ostrova Jersey prepojeného na osoby z deblokácií ruského dlhu. Asi len malá ukážka, kto všetko v pozadí bude môcť  "organizovať prípravu" kandidatúry na olympiádu v roku 2020. Fico zo Smeru (prítomný popradský primátor Danko podporovaný Smerom z Popradu) oznamuje, že slovenská vláda podporí spoločnú kandidatúru s Poľskom na usporiadanie Zimných olympijských hier v roku 2022. Aj na stretnutí s predstaviteľmi regionálnej a miestnej samosprávy Prešovského a Žilinského kraja a zástupcami Slovenského olympijského výboru, Slovenského paralympijského výboru, Slovenského zväzu ľadového hokeja, Slovenskej lyžiarskej asociácie a Štátnymi lesmi Tatranského národného parku vyjadrili všetci zainteresovaní podporu myšlienke spoločnej poľsko-slovenskej kandidatúre na organizáciu Zimných olympijských hier v roku 2022.

  • 25. jan 2013
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 636x
  • 0
Klonovanie Rómov v osadách podľa Matoviča - poslanca NR SR

Imrich Body

Klonovanie Rómov v osadách podľa Matoviča - poslanca NR SR

Každé narodené dieťa má právo na to, aby bolo považované za originál a nie klon. Výroky Matoviča, že sa nám v osadách klonujú deti, výroky že sú to kvantá detí, teda 7 000 narodených detí za rok v kontexte klonovania, lebo politici 20 rokov neriešia podstatu problému teda to, že sa nám v osadách klonujú kvantá rómskych detí, by mal okomentovať dúfajme neklonovaný „Matovičov" Róm Polák, dnes aj splnomocnenec Ficovej vlády pre rómske komunity, od 1.októbra, ktorý spoločne s ministrom vnútra Kaliňákom predstavili desatoro tzv. Rómskej reformy. Tieto výroky Matoviča by mal okomentovať aj minister, prokurátor, rómske organizácie aj tie čo sa zaoberajú ľudskými právami.

  • 9. okt 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 742x
  • 0
Fico, Ježiš Kristus, Euro?

Imrich Body

Fico, Ježiš Kristus, Euro?

„Vítal zavedenie eura s roztiahnutými rukami ako Ježiš Kristus“. Pozri si video, to je výrok Fica o nemenovanom slovenskom politikovi, s roztiahnutými "ako Kristus" rukami. Fico v ňom slovne spojil odsúdeného na smrť, ukrižovaného, bitého, prebodnutého kopijou, s postojom slovenského politika k euru. To je výrok Fica predsedu vlády Slovenska, kde sa 73% obyvateľov hlási ku Katolíckej cirkvi, výrok Fica predsedu vlády Slovenska, ktoré sa ústavne hlási k cyrilo-metodskému duchovnému dedičstvu "pokresťančovanie Slovanov", výrok Fica predsedu vlády Slovenska, ktorý odznel iba niekoľko dní (4) pred štátnym sviatkom sv.Cyrila, sv.Metoda. „Vítal zavedenie eura s roztiahnutými rukami ako Ježiš Kristus“?????????????? To sa hodí, tak hovorí predseda slovenskej vlády?

  • 3. júl 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 602x
  • 0
Pozri video. Je za "USEurópa" premiér suverénneho Slovenska Fico?

Imrich Body

Pozri video. Je za "USEurópa" premiér suverénneho Slovenska Fico?

Je za "USEurópa" predseda vlády Slovenska Fico? Áno? Nie? "Odvážne" na 99% odpovie aký má názor na európsku politickú úniu? Alebo sa na 99% "odvážne" odpovedi vyhne? Nemka Merkelová hovorí: "Eurozóna sa pohybuje nevyhnutne smerom k politickej únii, ktorá si vyžaduje od štátov prenesenie väčšej časti suverenity. Novinár sa predsedu vlády Slovenska Fica pýta. Predseda vlády Slovenska Fico (ne)odpovedá? Pozri si video, ak ťa to, či raz budeš s Ficom "USEurópa", zaujíma.

  • 2. júl 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 508x
  • 0
Na „99% závislé“ nezávislé Slovensko drž "za nohavice Nemecko".

Imrich Body

Na „99% závislé“ nezávislé Slovensko drž "za nohavice Nemecko".

Slová Kažimíra zo Smeru, „ministra peňazí“ Ficovej vlády že „bytostný záujem Slovenska je držať sa možno aj za nohavicu Nemecka“ hovoria, že po rokoch „boja za nezávislosť Slovenska“ je Slovensko aj v „mene eura“ závislé od dopytu Nemecka a teda tiež od EÚ a €Zóny. A závislé od Ruska importom suroviny. A závislé od peňazí na chod štátu od zahraničných finančných investorov internacionalizujúcich náš dlh. A závislé od "inter" montážnych dielní, supermarketov, dampingových dovozov, udržujúcich našu malú minimálnu či priemernú mzdu na „konkurenčnej úrovni“. A "budujeme" znalostnú ekonomiku už 22 rokov. Prečo sa „musíme držať za "nohavicu Nemecka“? Lebo takú urobili „naši“ politici „ekonomiku Slovenska“. Stúpajúca „plánovaná otvorenosť“ ekonomiky pre roky 2011-2014 (% HDP) asi od 174,1% do 190,7%? Závislosť od Ruska - 97% zemný plyn, 98% ropa, 100% jadrové palivo? Závislosť pri obsluhe štátneho dlhu, 40% od zahraničných investorov a 60% od "domácich investorov prepojených so zahraničnými investormi"? Závislosť od dopytu Nemecka, EÚ, €Zóny, 1/5, 85%, 50% "nášho" vývozu? Stav je taký, aký je. Len nech nám "Ficovia" o "nezávislosti" už nehovoria a nech sa "nohavice Nemecka" držia.

  • 2. júl 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 521x
  • 0
reklama
Nelegálny "dom" „Matovičov Róm Pollák“ zlegalizuje zákonom?

Imrich Body

Nelegálny "dom" „Matovičov Róm Pollák“ zlegalizuje zákonom?

"Rómska reštitúcia" nelegálne užívanej pôdy? Ústavný činiteľ, Róm Pollák, čo prisahal na ústavu, namiesto slov o neprípustnosti porušovania ústavy, zákona rómskym staviteľom na cudzom pozemku v Batizovciach, používa slová ako „radikálne riešenie, dom čo tam stál“. Čítajte ústavu ústavný činiteľ Róm, 150 zákonodarcov z „rady národa“. My, národ slovenský, spoločne s príslušníkmi národnostných menšín a etnických skupín uznášame sa na ústave - vlastnícke právo všetkých vlastníkov má rovnakú zákonnú ochranu, majetok nadobudnutý v rozpore s právom ochranu nepožíva. Máme dodnes reštitúciou nevysporiadané prerozdeľovanie majetku komunistami v „prospech všetkých“. Máme nové tiež nepotrestané krivdy prerozdeľovania majetku v „prospech úzkej skupiny“ tými proti násiliu, za demokraciu, za kresťanstvo, za socializmus, ovládajúcimi slovenský pozemkový fond, nerešpektujúcimi stavebný zákon, vyvlastňujúcimi v rozpore s ústavou, nadobúdajúcimi vydržaním bez listu vlastníctva. No a teraz Róm pripraví zákon, ktorým Róm legálne nadobudne to, čo užíva Róm nelegálne. Legalizovať nelegálne? To je ústavné? Kto s tým súhlasí? Róm? Matovič? Pollák? SMER? Poslanci? 99% slušných ľudí nesúhlasí. A ty?

  • 22. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 184x
  • 6
Fico povedal že 3001€ je bohatý? A 2999€ je nebohatý?

Imrich Body

Fico povedal že 3001€ je bohatý? A 2999€ je nebohatý?

Žobrák, bohatý, nebohatý. Nové slovenské kritériá chudoby a bohatstva. „Ja som povedal“. Lebo na Slovensku nemáme kritérium bohatstva. Podľa Fica je plat 3001€ kritériom pre označenie - bohatá osoba. Ale potom je plat 2999€ kritériom pre označenie – nebohatá osoba? A ako označíme osoby s hrubým platom 500€, 700€?  A ako osoby s hrubým platom 1000€, 2000€? Nie je slovenské kritérium bohatstva, tak „my sme povedali, že by to mohla byť osoba, ktorá zarába viac ako 3000€ (pre potreby dane z príjmu fyzickej osoby). Náklady na bývanie asi 200€, náklady na stravu asi 300€ a „priemerný prešovský Slovák“ nemá zo svojej „priemernej hrubej 600 eurovej výplaty“ nič. Často len exekúciu, po použití ničím nekrytých kariet. „Slovenská hranica chudoby“ životné minimum asi 189,83 € pre jednu fyzickú osobu, minimálna mzda asi 327,20€ sú štátom určené nepriame návody aj na pokračovanie "slovenského mzdového dampingu" pre investorov. Aj "plán" rastu reálnej mzdy (v priemere) o asi 2,2% v rokoch 2012-2015 naznačuje "len dampingovú stabilitu". Ak sa tieto čísla nezmenia, zdanení "bohatí nad 3000€" vrátane "bohatých či nebohatých ústavných činiteľov" platovú kategóriu "žobráci" neodstránia. Na 99%.

  • 21. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 129x
  • 15
„Matovičov róm Pollák“ cigáni, necigáni o zmiznutí „100 miliónov“?

Imrich Body

„Matovičov róm Pollák“ cigáni, necigáni o zmiznutí „100 miliónov“?

Pollák, dobre platený „obyčajný človek“ a ústavný činiteľ z „rady národa“ verbálne prezentuje zmiznutie „100 miliónov“. Matovič, dobre platený „obyčajný človek“, ústavný činiteľ z „rady národa“, verbálne prezentuje Polláka ako vzor keď ho budeme počuť rozprávať. 6 ústavných činiteľov z „rady národa“ je prítomných, keď sa hovorí o zmiznutí „100 miliónov“-Tomanová(Smer), Beblavý(SDKÚ), Gibalová(KDH), Pollák(OĽaNO), Chmel(Most-Híd), Poliačik(SaS)? Ústavný činiteľ Matovič vaša veta, že keď „bude väčšinová spoločnosť počuť rozprávať róma Polláka bude róm Pollák pre mnohých vzorom“ bude platiť, len ak bude veta o zmiznutí „100 miliónov“ uvedená v „policajnej zápisnici“. Ústavný činiteľ Mgr. Pollák, PhD., dobre rozumiem, hovoríte o zmiznutých európskych „100 miliónov“ z „národného strategického referenčného rámca“ určených rómskej komunite na zlepšenie vzdelanosti, zamestnanosti, životných podmienok? Pollák, dobre platený "obyčajný človek" z "rady národa" len nehovorí, ale hľadá, oznamuje polícii, prokuratúre, kde a s kým zmizlo minimálne "100 miliónov". Ak netára, len to oznámiť nevie, nech zavolá mne, som z 99%. 100 miliónov bolo určených 99%-tám biednych v "jeho komunite".

  • 17. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 731x
  • 4
Matovičov rebríček 50-tich slovenských lúpežníkov-súťaž.

Imrich Body

Matovičov rebríček 50-tich slovenských lúpežníkov-súťaž.

Dávam verejný podnet „prezidentovi polície“ Gašparovi, lebo ústavný činiteľ Matovič verejne hovorí „zoberte si ktorúkoľvek zlodejinu z Ficovej vlády z rebríčka prvých 50-tich každá bude 10 razy väčšia. Ústavný činiteľ Matovič len tára alebo už podal 50 a viac podnetov na 50 a viac slovenských lúpežníkov na slovenské orgány činné v trestnom konaní? Ústavný činiteľ Matovič len tára, alebo za Fica sa organizovalo veľké zlodejstvo (min. 50)? Matovič len tára, alebo za Radičovej aj s Matovičom v koalícii sa organizovalo menšie zlodejstvo (neuvedený počet)? Ústavný činiteľ Matovič má pravdu a 50 vyšetrovateľov a 50 prokurátorov vrátane nového prezidenta polície Gašpara ktorí to počuli alebo to teraz budú počuť, alebo si to v budúcnosti vypočujú budú chcieť vidieť Matovičov rebríček 50-tich slovenských lúpežníkov "za Fica"? Alebo vyhlásime súťaž o zostavenie nového rebríčka "slovenský lúpežník 1989-2012 s pokračovaním, vrátane lúpežníkov z dôb Radičovej, Dzurindu, Mečiara, Čarnogurského? Meno, funkcia, rok, prepojenie so stranou, majetok vrátane rodiny v roku 1989 a v roku 2012, vrátane zahraničia, vrátane kontinuity prepisov "majetku a majetkových práv. Vyhlasujem súťaž.

  • 15. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 2 564x
  • 6
Fico pokračuje v ožobračovaní „pravicovou 20%-ou DPH“.

Imrich Body

Fico pokračuje v ožobračovaní „pravicovou 20%-ou DPH“.

Pravica aj ľavica nás ožobračujú 20%-nou pravicovou a dnes už aj ľavicovou DPH. A možno nás ožobračia až o 590 milióna eur. Aj "ficovi socialisti". Lebo ako Fico povedal, tak aj robí. Ak povie Fico pred občanmi v Poprade že „nepristúpi k vyššej DPH“, ale tiež „a nie ďalšie ožobračovanie ľudí ako robila pravica od 1.januára 2011“, tak treba povedať, že s účinnosťou od 1.1.2011 došlo k dočasnému zvýšeniu základnej sadzby DPH z 19 % na  20 %. Dočasné opatrenie, ktorého platnosť skončí, keď schodok verejnej správy dosiahne úroveň menej ako 3 %. Zamerané na zníženie deficitu. Ak to Fico považoval za ožobračovanie ľudí pravicou v roku 2011, tak pokračuje v ožobračovaní ľudí aj on 14.6.2012 a bude pokračovať v ožobračovaní ľudí až dovtedy, kým neuvedie 20%-nú DPH do stavu minimálne pred 1.januárom 2011. Ožobračení občania podľa plánov v roku 2011 o 185,5 milióna eur, v roku 2012 o 196,3 milióna eur a v roku 2013 o 209,3 milióna eur, teda asi o 590 milióna eur dali svoj mandát Ficovi aj na to, aby boli „ďalej ožobračovaní“. Dnes už "ficovými socialistami". Ako nás ožobračiť, to vedia. Ale akú pridanú hodnotu dostaneme, za naše dnes už Ficom riadené 20%-né ožobračovanie? To nevedia.

  • 14. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 415x
  • 13
reklama
Fico postavil neexistujúcu cyklotrasu Poprad-Tatry

Imrich Body

Fico postavil neexistujúcu cyklotrasu Poprad-Tatry

Fico hovorí pravdu aj klame. Pána Fica, čo o postavenej cyklotrase klame, pozývame absolvovať jazdu na vraj postavenej, ale neexistujúcej cyklotrase. Fico hovorí pravdu aj klame na predvolebnom výjazde pred voľbami v roku 2012 na Mestskom úrade v Poprade. „Vláda priklepla milión eur pre mesto (Poprad) a postavila sa cyklotrasa z Popradu do Vysokých Tatier.“ Prvá časť vety je pravda, druhá nie. Žiadna taká cyklotrasa neexistuje. Možno sa ešte len postaví. Ale kým sa postaví môžeme hovoriť - Fico hovorí pravdu aj klame, alebo len slová popletie, keď chce pred voličmi vyzerať čo najlepšie. A bol už konečne určený pán minister, predseda vlády termín na vyúčtovanie?

  • 13. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 415x
  • 4
Nicholsonova kniha "Gorila" a cit pre spravodlivosť

Imrich Body

Nicholsonova kniha "Gorila" a cit pre spravodlivosť

„Slovenská spravodlivosť“ je často ako milovanie spojené s orgazmom, niekedy bez citu alebo s citom. Prostitutka, alebo milovaná žena. A niektorí sudcovia sa „milujú so spravodlivosťou" niekedy bez citu ako s prostitutkou a niekedy s citom ako s milovanou ženou. Citu pre spravodlivosť sa nenaučíš. Je vrodený, alebo si k nemu vychovaný. Keď súd, či sudca zastaví vydanie toho čo ešte nikto nevidel predbežným opatrením bez splnenia všetkých zákonných predpokladov, protestujúci občania v Poprade vychovaní k citu pre spravodlivosť, teda cítiaci nespravodlivosť  hovoria „hanba“. Protestujúci občan Imrich Body "svinstvo“. Citu pre spravodlivosť  sa nenaučíš na právnickej fakulte. S tým sa musíš narodiť, alebo byť k nemu vychovaný. Môžeš sa naučiť články "zákona spravodlivosti", ale bez citu pre spravodlivosť žiadnu spravodlivosť do sveta ľudí neprinesieš. Cit je emócia a je staršia a mocnejšia ako rozum. Vraj sa cit vyznačuje znakmi ako 1. príjemnosť, nepríjemnosť, 2.vzrušenie, upokojenie, 3. napätie, uvolnenie. Pri Nicholsonovej odsúdenej a potom oslobodenej nevydanej knihy som nakoniec zažil všetko. Ako pri milovaní sa so spravodlivosťou najprv bez citu a potom s citom.

  • 13. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 684x
  • 0
Slová ZMOS, Dvonča a 39,03 € faktúra za obed primátora Danka

Imrich Body

Slová ZMOS, Dvonča a 39,03 € faktúra za obed primátora Danka

Hľadá sa Hiroaki Yori Takahashi - z neznámej spoločnosti, lebo Mesto Poprad zo zákona zverejnilo faktúru z pracovného obeda primátora Danka za 39,03 eura. A hľadá sa Hiroaki Yori Takahashi vo verejnom záujme z dôvodu, že sa mal uvedeného pracovného obeda s primátorom Dankom zúčastniť práve on. Ale nikto o Hiroaki Yori Takahashi nič nevie - ani primátor Danko, ktorý s ním vraj obedoval, ani mesto ktoré to zaplatilo, ani vyšetrovateľka ktorá to vyšetrovala, ani prokurátor ktorý to dozoroval. A čo majú spoločné predseda ZMOS-u Dvonč na jednej strane a na druhej strane primátor Popradu Danko, mesto, popradská vyšetrovateľka, dozorujúci prokurátor? Problém so zverejňovaním faktúr v samospráve s malými sumami na základe info zákona, aj keď každý v inej súvislosti. Jeden hovorí za ZMOS o "zastavení nekonečného zverejňovania faktúr" a "limite na zverejňovanie" a druhí nedisponujú informáciami o hosťovi z faktúry za 39,03€. A ide sa otvárať info zákon. Oficiálne z dôvodu včlenenia smernice EÚ o používaní informácií úradov občanmi pre ich potreby? A môže beztrestne popradský primátor použiť 39.03€, keď o jeho hosťovi z obeda nič nevieme? Môže. Hľadá sa Hiroaki Yori Takahashi.

  • 12. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 162x
  • 3
Lipšic dnes sníva, ale sedel vedľa polovýpalníka-Danka

Imrich Body

Lipšic dnes sníva, ale sedel vedľa polovýpalníka-Danka

Polovýpalníctvo prezentované z „popradskej radnice“, prezentované tunelovanie „mestského akciového podniku aquapark s krstným listom v britskom daňovom raji s personálnym prepojením aj na deblokácie ruského dlhu a plynárenský podnik z 90 rokov“ a podpora KDH (ale aj SMERu, HZD, dnes aj MOSTu a skôr aj SDKÚ) pre primátora Danka ako „organizátora samosprávy" minimálne od roku 2003. Bývalý minister "ministerstva polície" z KDH Lipšic vo mne vzbudzoval dôveru, keď v minulosti hovoril o prepojení štátnych, regionálnych, miestnych oligarchov a politikov ako o probléme Slovenska a jeho občanov. Ale len do doby, kým si nesadol, alebo ho neposadili vedľa popradského primátora Danka, ktorý sa verejne priznal, že robil polovýpalníka. Pred voľbami, alebo po nich sa vždy naskytla príležitosť ukázať verejnosti, s kým silným alebo vplyvným sa stýka primátor Danko. Ja občan som podával a podávam podnety ktoré sú vyhodnotené ako podozrenia so závažných zločinov, následne sú vyšetrené ako - nič. A prezident, predseda vlády, predseda strany, "ministri polície" sa postavia, alebo sú postavení či usadení vedľa "organizátora takej samosprávy."Medzinárodné došetrenie" prípadu by to ospravedlnilo.

  • 12. jún 2012
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 097x
  • 1
Politici z veľkej a malej politiky sa poznajú.

Imrich Body

Politici z veľkej a malej politiky sa poznajú.

Kto je to? V čele môjho mesta pod Tatrami je človek, ktorý bol poslanec národnej rady. Bol a je aj primátor. Dnes je aj poslanec a podpredseda kraja. Bol aj primátor a prezident mestského hokejového klubu.  A povedal, že sa tam, ako prezident klubu, "polovýpalníctvu" venoval.

  • 15. feb 2010
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 1 184x
  • 0
reklama
SkryťZatvoriť reklamu