reklama

Radi privítame každú novú neľavicovú stranu

Redakcia Rukoväte modernej ľavice víta vznik novej politickej strany Sieť pod vedením bývalého poslanca Procházku. Každá nová neľavicová politická strana v konečnom dôsledku pomáha našim záujmom, pretože atomizuje už tak beznádajne roztrieštenú "scénu" napravo od modernej ľavice. Samotná pravica sa už zo svojej podstaty vyznačuje väčšou pestrosťou názorov, čo nám vyhovuje. Pre nás je však veľkým bonusom, ak sa to dostane až do fázy, keď prakticky každý druhý neľavičiar zakladá svoju vlastnú stranu, v ktorej sa tak môže stať predsedom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

„Neľavičiari, ktorí ešte nie sú predsedami vo vlastnej strane, nech sa hlásia u súdruha Žinčicu!" Asi takto by mohol znieť inovovaný výrok klasika.

Moderná ľavica bude tá posledná, ktorá by s radosťou nevítala takúto vskutku dôslednú atomizáciu. Všetkým novovzniknutým neľavicovým politickým stranám úprimne držíme palce, prajeme mnoho úspechov a tešíme sa na parlamentné voľby v roku 2016. My zatiaľ máme 35-40%. A ako sú na tom tí vaši?

redakcia Rukoväte modernej ľavice

Roman Brandšteter

Roman Brandšteter

Bloger 
  • Počet článkov:  150
  •  | 
  • Páči sa:  27x

Člověk nemá zestárnout, dokud nezmoudří. (JW) ....... Cesta do pekla je dláždená tými najlepšími úmyslami. (anonym) ...... O mne: Introvert uprostred úžasne zaujímavého a súčasne trochu desivého sveta. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťEurópska úniaNezaradenéFikcie a imaginácie"Rukoväť modernej ľavice"

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu