reklama

Ako som si v supermarkete ťukol čelo o pútač

Nebojte sa, nič vážne sa my nestalo, bol to len menší ťukanec, bolesť trvala asi 10 sekúnd, krv netiekla. Ale z trochou nadsázky sa dá povedať, že som sa stal obeťou šialeného marketingu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Marketing a reklama je akiste pre úspešný biznis potrebná, s tým súhlasím na 100 percent. Ale niekedy sa v tomto svete zaplavenom miliónmi reklamných sloganov cítim ako poľný zajac na poli na ktorého neustále poľujú. Tony reklám v schránke (ak sa pozerám na tu kopu ktorá nám leží doma, na ďalšiu ktorá sa povaľuje kade tade po bytovke a v jej okolí, myslím si, že vyjadriť v kg koľko ich do nášho bloku ročne dorazí bolo by to určite zaujímavé číslo ). Pozerám seriál v telke a zrazu ho preruší reklama, poviem si OK idem nakŕmiť rybičky a pritom si pustím nejakú hudbu, prídem o 5 minút a nič, ešte je reklama, tak počkám,á už to začalo 30 sekúnd a bum pokračovanie nabudúce, sú tu krátke správy.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No a dnes som bol na naozaj malom nákupe v supermarkete, no neviem či to bola tá najsprávnejšia voľba.Zobral som čo som chcel a smeroval ku pokladniam, som síce dosť roztržitý a nebol som tam sám tak som sa venoval aj rozhovoru, ale aj tak, už dávno som si všimol že tento reťazec dáva tabuľky ako akcie atď. na úroveň hlavy, no mal som si všimnúť asi pozornejšie, na konci uličky odbočujem doľava a chystám sa čochvíľa zaplatiť a zrazu bum, roh pútača my narazil do čela. Troška zo zvyšeným hlasom, ale naozaj minimálne zvýšeným vravím au a chytám sa za čelo, tento incident si všimli asi štyria ľudia , medzi nimi aj jeden zamestnanec reťazca, všetci sa na mňa usmiali(akože komická situácia) a ja som pokračoval ďalej.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ak to tak pôjde ďalej, zachvíľu budú zamestnávať ľudí, ktorý behajú s pútačmi priamo pred vami.Navyše obdobné marketingové ťahy majú na mňa skôr kontraproduktívny charakter .

Tak nabudúce si pri nakupovaní v tomto obchodnom reťazci ktorý sa snaží ma presvedčiť že je správna voľba, dám určite väčší pozor na hlavu.

Andrej Butvin

Andrej Butvin

Bloger 
  • Počet článkov:  30
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Niekedy sa zamotám v spleti mojich myšlienok Zoznam autorových rubrík:  Humornaživo(t)BásneÚtržky myšlienokNázorySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu