reklama

Zmužnel som

Keď po obchode behá žena, je to taký malý relax a trochu chaos. Aspoň pre mňa. Keď vidíte nakupovať muža, má to svoju logiku a presne vytýčenú trasu. Ja som sa od zeleniny opäť vrátila k pečivu, len aby som vzápätí rýchlo zase hodila pohľad na rajčinky. Nedalo sa ich nepočuť. Dvaja muži v stredných rokoch sa zdravili a vravia : "No zdravím! Dlho som Ťa nevidel! Si pribral, čo?". Druhý naňho hodil spokojný úsmev, pohladil si bruško a odpovedá : "Ahoj. Čoby! Zmužnel som!" A spolu kráčali k pokladni.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Cestou k rajčinám som si tú istú situáciu predstavovala medzi dvoma ženami: "Ahoj drahá. Dlho som Ťa nevidela. Nie si tehotná?" Tá druhá by ju preklala pohľadom, prehltla by jedovatú slinu a spustila by neúprimne veselú odpoveď : "Ale nie. Trochu som pribrala." a nahodila by falošný úsmev. Tá prvá by sa najradšej určite od hanby prepadla pod zem. Prehodia ešte pár nútených slov a rozlúčia sa pri cibuli.

Muži si spolu dajú pivo, ženy sa budú istý čas jedna druhej vyhýbať. My nemáme duchaplné odpovede. Zoženštela som? Zmužnela som? Len to blbé...."Trochu som pribrala." A kilá okolo pásu zakrývame voľnými tričkami. Doma potom prehodnocujeme kamarátkine oko, trápime svoje polovičky, aby nám povedali "pravdu" (jasné miláčik, že to na tebe nie je vôbec vidieť) a do jedálnička zaradíme miesto bieleho chrumkavého rožteka polystyrén.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Keď prídem do veku, v ktorom nebudem hodnotiť svoju váhu, farbu vlasov, strnisko na nohách, budem si užívať každé sústo, každú šedinku aj vrásku. Nevie mi niekto povedať, kedy by to asi mohlo byť? Chcem zmužnieť (zoženštieť) bez výčitiek...

:))))))))

Miriam Bzdilíková

Miriam Bzdilíková

Bloger 
  • Počet článkov:  46
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som mamina, manželka, učiteľka a amatérska redaktorka miestnych bezplatných novín. Milujem život a všetko s ním spojené. Zoznam autorových rubrík:  Zo školkej katedryPrežitéšpáranie do politikySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu