Ale ako som spomínal, treba si to vedieť vychutnať a schopnosť vychutnávať nie je vlastná každému. Každé jedlo sa dá zožrať na "stojáka" a pokiaľ niekto vníma jedlo len ako nevyhnutnosť pre život, bude sa rovnako chovať aj k najväčším lahôdkam. Moje recepty budú určené najmä ľuďom, ktorí možno chcú ochutnať niečo nové, slúžiť skôr ako postrčenie ku vareniu. Pre mňa je varenie koníček a verte, že je to veľmi kreatívny koníček ( ale tiež sa mi zopárkrát stane, že pridám ešte kúsok masla a za stáleho miešania vzniknutú masu vylejem do záchodu :-), ale to vás nesmie odradiť )Nikomu nenútim svoj pohľad na jedlo a jeho prípravu. Mám rád stredomorskú stravu, to znamená veľa zeleniny, šaláty, cestoviny, hydina, ryby a morské potvory)
A ešte niečo. Páni - hlavne mladších ročníkov - nezabúdajte, že láska ide cez žalúdok. Ak pozvete slečnu na nejakú vlastnoručne pripravenú pochúťku, uvidíte tie výsledky... :-)