reklama

LA CROMA

Včera sa mi konečne po dlhom čase podarilo nájsť si čas na potúlanie sa po Madride. Neponáhľala som sa na tréning, zabehať si, kým sa zotmie alebo na inú popracovnú aktivitu. A tak namiesto každodenného zhonu, sme sa s Mariou stretli doma, porozprávali sme si, kto nás cez deň vytočil a pobrali sme sa na prechádzku tmavnúcim mestom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Najprv sme preblúdili preplnenéobchody, kde sa mi podarilo ukoristiť nové rifle a potom hybaj do CourteIngles, na mesačný nákup. Stojac v tom ľudskom mravenisku, v meste ktoré nikdynespí, pozrela som sa hore na oblohu......”to je croma, takúto farbu oblohyvidíš len v Madride”.....farba prechádzala od blednúcej sivomodrej, cez doslovachrómovomodrú, k tmavomodrej až čiernej. “Nemajú tu more, ani poriadnu rieku,je tu stále hukot a neprestávajúce trúbenie áut, ale keď dvihneš hlavu apozrieš sa na oblohu, máš pocit, že si niekde ďaleko.....zastavíš na pársekúnd, vychutnajúc si ten pocit a v tom zistíš, že okoloidúci sa na Tebachápavo usmievajú.”

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Všetci poznajú tajomstvo lacroma. Je to malá terapia v hlučnomveľkomeste. Je to veľký poklad všetkých Madrileños.

Kristina Cernusakova

Kristina Cernusakova

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Wicked princess of Kramare and barrio Salamanca. Zoznam autorových rubrík:  Hitchhikers guide to SpainMuza ma palkou tresla

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu