reklama

Maminkine medovníky

Áno, je pravda, že Vianoce aj pre mňa postupom času stratili to krásne detské naivné čaro, keď som očakávala, kedy sa z obývačky ozve zvonček a my sa so sestrou rozbehneme od dojedeného kapra a nedojedéneho zemiakového šalátu. Ale niečo predsa len zostalo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Tá vôňa čerstvo napečenýchmedovníkov. Presne tá vôňa, ktorá mi zaplavila zmysly v momente, keď somrozbalila balíček z ďalekého domova. Okrem slamených vianočných ozdôb zbratislavských vianočných trhov, ktoré tu nemáme a teda ozdôbky sú len klasickévianočné gule, boli v balíčku aj medovníky. Mali asi presne päť dní a keďžemamuška ich pečie podľa starého dobrého receptu, ešte zo dva – tri dnipotrebovali, aby si na nich ľudia zuby nevylámali. Napriek tomu som nevydržalaa rovno som si nie jeden dopriala.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 No a keďže sme v práci medzinárodne pomiešaný team, tak somneodolala a niečím takým vzácnym som sa musela pochvaliť aj tu. Mali by ste vidieť tie vďačné pohľady a počut tovzájomné chrúmanie. Na tú chvíľu sa stratil pracovný koncoročný stres, na túchvíľu sa nám zastavil čas. Ďakujem mamuška.

Kristina Cernusakova

Kristina Cernusakova

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Wicked princess of Kramare and barrio Salamanca. Zoznam autorových rubrík:  Hitchhikers guide to SpainMuza ma palkou tresla

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu