reklama

Viditeľná korupcia

Síce si pestujem imidž 15-ročnej, v skutočnosti mám ale o dosť viac. Nedávno sme chceli zaparkovať nášho tátoša a pár sekund počkať, kým sa iné auto vysunie z parkoviska a už nás vytrúbil z cesty nejaký idiot. Nepočká ani sekundu, frajer, čo nám o ňom povedalo len to, že asi v živote nešoféroval vo viac ako 5-tisícovom meste. Ako v tom našom meste, kde každý každého pozná viac podľa povesti ako po mene. Chceli sme sa naňho vykričať. Trochu. Policajt v civile! Radšej držať hubu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)

Pokrívení sú ako skolióza. Všade.

Najkrajšia je viditeľná korupcia. ŠPZ typu 555, 111, 666, či 123. U nás v okrese sa s nimi po uliciach premáva buď miestny podnikateľ v drevospracovaní, policajt, colník, kolega policajta, iný podnikateľ... Prečo nie obyčajná Škoda, ale autá s vplyvnými či prachatými majiteľmi? Ooo, u vás to tak nie je?

Platená poznávacia značka "DANKA" by zrejme takejto osobe nestačila. Podplatiť policajta je impozantnejšie.

Viem, že sa tým nikomu neubližuje. Keď ma lekár vpustí do ordinácie cez bočné dvere, prednostne ošetrí a ostatní čakajú 3 hodiny, tiež to nikomu neublíži. Ale trocha to rozčuľuje.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Navyše to každý vidí. Tiež sa všetko nejako začína. A je to smutne smiešne. Rovnako ako rubrika "Ako to nespackať" v nedeľných správach na JOJke. A ešte viac ako výroky o neskorumpovanosti kohokoľvek.

Dana Pančurová

Dana Pančurová

Bloger 
  • Počet článkov:  83
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Alebo tiež Dana Detai, teší ma.Momentálne mám iné lásky ako blogovanie. Stálo to tu za to! Raz sa možno vrátim. Zoznam autorových rubrík:  Smer severovýchod SRSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu