reklama

Z tela von, bruchom zbohom.

Rastú mi tu ruže. No fakt. Sú krásne. Fakticky. A sú chutné. Mám ich v brušku..na rozlúčku. Dajte mi klieštiky a nožničky a ja si ich vyberiem, lebo už troška pichajú a vädnú- Nemajú vodu, ja ich neživím. Len sa mi tu tak urodili, ako pri našom dome. Zvláštny pocit.. Len tie tŕne ma škriabu, no hej, neverili by ste...ale k ružám patria... A akej sú farby? Takej, aká vás napadla. Teda predpokladám, že červené. Ale tieto sú iné.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Majú krajšiu farbu. Alebo červená zostáva? Nie, tá už akosi nie je v kurze. Teraz fičí zelená. No zelená je tráva...tak žltá?? alebo predsa len červená? Ale tá ma už tak neobohacuje.. Neviem sa rozhodnúť! Dajme tam teda bielu. Pekne do vnútra bruška. Neutrálnu, mierovú, všetky farby v jednej. A hneď krajšie voňajú, však. Cítim ich. Aj iné.. Ale vyberte ich, prosím, už ich nechcem, vo mne sú príliž dlho...Vädnú...

Dajte im vodu...nech vypadnú...nechcem ich, do žalúdka sa mi potom nič viac nezmestí.. Dám si vaňu, možno sa vyplavia von.. Ale to som už skúšala.. len tak vtipkujem.. Dajte im vodu!!!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nedýcham. POZOR! Vravím nedýcham váš vzduch! Dýcham svojimi očami.. Ale tie ružičky, moje malé...sladké drásajúce FUJ ! Skrývajú si hlavy pod moje tričko, preč s nimi, s ružami, sladkými a omamnými. Oni klamú! Vidia iba svoj zovňajšok. Dajte im vodu a už som ticho..

Preč s ružičkami. Bola s vami ozaj zábava!

Ja sa idem napiť.

Uhasila som smäd a v brušku mám teraz niečo lepšie.Nie ružičky, ale ružovú vodu! No pekne som to zapila, zasa raz.. Možno ma pri tom aj trochu opálilo slnko. Ružová voda pôjde ľahšie von.

Z tela von ružičky!

Ja sa idem konečne najesť.

Dorota Smiešková

Dorota Smiešková

Bloger 
  • Počet článkov:  8
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Dorota je to, čo tvoj cit aj rozum presahuje a je to nebezpečné stvorenie... skoro ako v tej pesničke Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu