reklama

Pani Adamková

Už to budú tri roky, čo sme pokrstili knihu Tatiany Melasovej Tovar. Vedel som, že jej knižka vyvolá veľký ohlas medzi čitateľmi, no predsa som neočakával, že až taký veľký. Kniha sa stále predáva a aj mne chodia stále správy na jej e-mailovú adresu, ktorú na jej žiadosť obhospodarujem. Nechcela zatiaľ sama komunikovať s čitateľmi a ja som akceptoval jej dôvody. Nechcel som, aby ju to vystavovalo zbytočným tlakom, lebo „sláva“  už zložila na kolená dosť ľudí.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Neustále sa v tých e-mailoch opakujú rovnaké veci. Čitatelia by radi vedeli ako to ďalej pokračovalo s Táňou. Skoro 100% ohlasov bolo veľmi pozitívnych a jej čitatelia akoby si robili o Tánin ďalší osud starosti. Po takom životnom excese by nebolo čudné, keby sa k drogám vrátila, alebo by sa nejako inak znovu dostala do problémov.

Po odchode od nás sme stále boli v kontakte a navštevovali sme sa. Táňa si veľmi cenila, že sa jej podarilo dostať sa do takého dobrého stavu, v aký ani nedúfala a preto si nič nechcela pokaziť. Je to však ťažké zase sa vrátiť do normálneho života, ktorý ešte len spoznávala v puberte a potom mala tú dramatickú dvanásťročnú prestávku. Myslím, že teraz by bolo načase trošku bilancovať to nové normálne a čisté obdobie. Bolo to obdobie, ktoré je podľa mňa nemenej zaujímavé ako to drogové a preto si myslím, že by sme sa mali pustiť do druhého dielu jej knihy Tovar. Budem rád, ak mi jej čitatelia v diskusii napíšu, či by takáto kniha mohla byť čitateľsky zaujímavá.

Včera k nám Táňa prišla ukázať nám triapolmesačný deväťkilový zázrak ktorý sa jej stal. Ten zázrak sa volá Adamko a je naozaj nádherný. A sestričky v pôrodnici boli z toho maličkého Adamka očarené a Táni hovorili pani Adamková. Je to také vyvrcholenie jej prvého obdobia nového života.

Táňa s Adamkom

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Ja s imidžom bezdomovca s maličkým Adamkom

Obrázok blogu

Po odchode od nás sa so svojim Maťom usadili v Senci, kde sú doteraz. Táňa začala chodiť na VŠ a už skončila druhý ročník a začala tretí. Skoro všetky skúšky urobila na A-čka. Urobila si opatrovateľský kurz a pracovala v SOS v Modre, kde sa starala o starých ľudí.

Myslím že svoj štart do nového života zvláda mimoriadne dobre, napriek všelijakým prekážkam. Nechcem viac nič prezrádzať, lebo čo ak začne písať ten druhý diel knihy a ja je tu poprezrádzam pointy.

Tu nájdete súvisiaci článok z krstu knihy

Tánin blog

Drogy (Vlado Schwandtner)

Drogy (Vlado Schwandtner)

Bloger 
  • Počet článkov:  64
  •  | 
  • Páči sa:  2x

O problémoch mladých, ich rodín a hlavne o nebezpečenstve závislostí. Tiež o tom, ako predchádzať životným katastrofám, prípadne ako ich úspešne riešiť.Prvý kolektívny blog na SME.Tento blog budú svojimi článkami zaplňovať rôzni autori, ktorí sa dostali do problémov s drogami, alebo majú k tomuto problému čo povedať. ZÁZEMIE - úžasné združenie, kde som podpredseda Zoznam autorových rubrík:  Články našich detíČlánky rodičov našich detíČlánky príbuzných našich detíDenníkyVšeobecnéRaperus anonymus narcoticusDobrá víla ZuzkaJÚLIA FUČÍKOVÁ

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu