reklama

? 9.1: Stretko sa nazýva blogerským pri účasti 4 až viac blogerov

V niečom určilo včerajšie stretko v Heidelbergu novú mierku. Alebo ako by tu asi v Nemecku povedali - nový masštáb. Zlomyseľní budú tvrdiť niečo o znižovaní miery, ale tých nebudeme počúvať. Po našom včerajšom príjemnom stretnutí by sa do kódexu blogera mal dostať nový paragraf asi takéhoto znenia: stretnutie môže bloger na svojom blogu nazývať blogerským, ak sa ho zúčastnili štyria až viacerí blogeri.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Do zoznamu miest, kde sa odohralo blogerské SME-stretko, môže sa po včerajšku zaradiť i nemecké mesto Heidelberg. Myslím, že si tento vážny titul zaslúži. Teda, nie to mesto, starobylý Heidelberg má už veľa titulov, medzi iným aj jeden o najkrajšom nemeckom meste. Mal som skôr na mysli titul pre to včerajšie stretnutie.

Obrázok blogu

Predovšetkým zásluhou Mira Šedivého si včera dali zraz uprostred haly na železničnej stanici v Heidelbergu štyria Homo Sapiens, ktorých mená môžte nájsť na zozname blogerov. Veľmi rád ich tu stručne predstavím, lebo sa jedná už na prvý pohľad o veľmi príjemných spoločníkov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Po povinnej krátkej obhliadke "pozeraniahodných" heidelbergských pamiatok, sme si zasadli za jeden stôl na najkrajšom námestí. Nastala nemilosrdná prestrelka medzi jednotlivými blogermi. Každý vytiahol z puzdra na fotoaparát tú svoju zbraň, namieril postupne na každého protivníka a navzájom sme sa nemilosrdne vystrieľali. Tu sú moje úspešné šoty:

Obrázok blogu

Najťažšie bolo odfotiť Mira Šedivého. Vybral som sem nakoniec fotku, ktorá by mala najmenej sklamať jeho priaznivcov, ktorí si o ňom podľa fotky na jeho blogerskej stránke vytvorili predstavu hĺbavého mysliteľa. Občas tak síce vyzeral, ale inak je to veselá kopa. Tu je vzácna chvíľa zamysleného pohľadu do hmlistej budúcnosti:

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Pozornému čitateľovi určite neujde detail na jeho červenom tričku. Takisto by som odporúčal čitateľom jeho príspevkov na blogu položiť mu v diskusii niekedy otázku, či napísal o svojom najnovšom príbehu naozaj všetko. Ja som sa o niektorých jeho príbehoch, ktoré som v minulosti čítal, dozvedel včera pikantné neuverejnené detaily.

Ďalej som si musel po včerajšku rozšíriť svoj názor i na Terezu Vlčkovú. Terezka je služobne najmladšia z legendárneho tria sestier-blogeriek (nespomínajúc ich ďalšie dve menovkyne na tom istom mieste) a prezentuje sa na svojom blogu vážnejšími témami. Včera bola veselá, príjemná a atraktívna spoločníčka. Jej kariéra au-pairky sa tu pomaly blíži ku koncu, budeme jej držať palce, aby jej to so štúdiom v Bratislave vyšlo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Niekedy sa nevedela vynadívať, do akej spoločnosti sa to včera dostala:

Obrázok blogu

Bloger Ondrej Seman, ktorý si v budúcnosti bude čoraz viac vážiť, že vyzerá mladší, ako v skutočnosti je, je mladý odvážny muž, ktorý zobral svoju kariéru hneď od začiatku (t.j. od skončenia štúdia) rázne do vlastných rúk. Strieľal včera najusilovnejšie:

Obrázok blogu

Neskôr som sa tak zahĺbil do diskusie v tomto blogerskom príspevku, že som na fotoaparát úplne zabudol. Spomenul som ni naň, až keď sme v bare Print Media Academy čakali na poslednú električku, ktorá mňa a Ondreja mala zaviesť domov do Mannheimu. Krátili sme si chvíľu alkoholickou a bezalkoholickou verziou toho istého nápoja.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Myslím, že včerajšie blogerské stretnutie bolo krokom dopredu. Ktoré ďalšie biele miesto na mape sa po Heidelbergu pridá?

Peter Frolkovič

Peter Frolkovič

Bloger 
  • Počet článkov:  83
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Matematik na Slovensku po 12 rokoch v cudzine. Do roku 2008 písal na tomto blogu vážne o veciach tak, že nebolo jasné, či to myslí vážne. Chcel záujem vzbudiť, nie uspokojiť. Zoznam autorových rubrík:  MuzikaInternetFotoletoFilmyOstatnéKaliforniaNávratNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu