Gabriel Brázdil

Gabriel Brázdil

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Zoznam článkov blogera

Remeslo

Gabriel Brázdil

Remeslo

Myslím si, že byť kuchárom znamená viac. Myslím, že je dôležité sa odhodlať a vzdelávať. Vzdelávaju nás, vzdelávajú kuchárov?

  • 20. feb 2017
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 430x
  • 0
Inventúra chladničky (1.časť)

Gabriel Brázdil

Inventúra chladničky (1.časť)

Aj vám sa niekedy zdá, po otvorení chladničky, že nič nemáte? Snáď všetci z nás si denne pokladáme otázku: "Čo budem dnes variť?" Možno iba nemáte nápad, a cesta k úspešnému obedu, či večeri, je priamo pred vami. Len sa po nej odvážne vydať. Skúsme teda načrieť do tajov inventúry chladničky a prebádať mystiku varenia :)

  • 23. feb 2013
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 928x
  • 35
Profesionalita vlastným pričinením

Gabriel Brázdil

Profesionalita vlastným pričinením

Ako sa ponoriť do sveta gastronómie vlastným pričinením...

  • 22. feb 2013
  • Páči sa: 1x
  • Prečítané: 548x
  • 7
Konfitovaná kotleta so zemiakovými plackami, oštiepkom a dressingom

Gabriel Brázdil

Konfitovaná kotleta so zemiakovými plackami, oštiepkom a dressingom

Dnes si predstavíme recept z mojej dielne. Tento recept je náročnejší na čas, no výsledný efekt a chuť stojí za to. Jedného dňa som premýšľal nad tradičnými slovenskými receptami. Bádal som, skúšal som konštruovať v hlave. No tradičné slovenské recepty sú vo veľmi úzkom kruhu sprevádzané haluškami, cez pirohy, až po "jánošíkov ražeň". A tak Vám prinášam, pre mňa, tradičný slovenský recept v kabáte "cuisine nouvelle".

  • 20. feb 2013
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 2 354x
  • 24
Vegeta, ako civilizačná choroba

Gabriel Brázdil

Vegeta, ako civilizačná choroba

Niekedy sa zamyslím a s pohŕdavým úsmevom na tvári si uvedomím, že malá mrkvička v mojom jedle podávanom v nemenovanej reštaurácii, či na návšteve, nie je súčasťou jedla. Nepatrí tam. Hanbím sa, z profesionálneho hľadiska, za ňu. Dokonca, i ja som varil spôsobom malých mrkvičiek. Dokonca, i ja som používal dochucovadlo, ktoré už, takpovediac, straší svet gastronómie. Dokonca, i ja som používal vegetu.

  • 19. feb 2013
  • Páči sa: 1x
  • Prečítané: 1 130x
  • 9
reklama
SkryťZatvoriť reklamu