reklama

Re-kapitulácia

Monika triezvie: Už mi nemá čo povedať. Nič u mňa nespraví. Nezaujímam ju. Nepočúva ma. Pozerá skrz mňa. Dvíha obočie. Odťahuje ruky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Moji známi ju nezaujímajú. Nerada odpovedá na otázky. Nerada sa baví o čomkoľvek. Býva smutná. Bez chuti do života. Bez záujmu o školu. Nevie, či chce doštudovať. Nevie, čím sa chce živiť. Chce byť sama.

Ja triezviem:
Nechýbajú mi už jej gestá. Jej smiech je výsmešný. Je čoraz redší. Neverím jej. Je mi ľahostajná. (Lenže prečo o tom potom píšem?) Nevymýšľam žiadny program. Už jej netúžim rozprávať čo robím. Už jej nehovorím čo som zažil. Nikam ju nepozývam.

Výsledok:
a) Komunikácia = 0 b) naprosté odcudzenie dvoch (naozaj?) ľúbiacich ľudí

Príčina:
a) Ja b) Monika

Ďalšie kroky:
a) rozchod b) motivácia(hľadať) c) radosť zo života (mám hlad)

Opatrenie:
Na nič sa už nepýtať. Nedotýkať sa jej. Nehovoriť s ňou. Ak tak len pravdu. Nepozerať na ňu. Neradiť jej. Nemyslieť na ňu (Hm...). Nevolať jej. SMS a e-maily ignorovať. Odpútať sa. Uvoľniť sa. Smiať sa (opäť). Dýchať (opäť). Baviť sa (opäť). Zabudnúť. Nehladať JU v iných ženách, ale hladať inú ŽENU.

Materiál:
Slnko. Smiech. Čistý vzduch. Dobrá kniha. Hudba. Voda (min. v bazénnom množstve). Kvapka vína. Priatelia. 3 lyžičky snov. 3 kýble reality.

Poučenie:
a) Žiadne b) Tretíkrát opakovaná situácia znamená, že som debil

(Za inšpiráciu ďakujem VV)

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu