reklama

Misia: Záchrana Aty II.

Ata II. je moja akvárijná rybička. Vlastne mám dve rybičky. Žraloka a Atu II. Obe sú to závojnatky. Prvá je krásne čierna a podobá sa na žraloka. Takže hneď po jej presídlení z obchodu akvaristiky ku mne domov dostala meno Žralok. A tá druhá dlho nemala meno a bola to jednoducho a tá druhá. Až jedného dňa dostala predsa len meno - Ata II.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Ata doplatila na môj mierny workoholizmus a množstvopovinnosti. Akosi som nemala čas vymeniť im v akváriu vodu (No, možno časby som aj mala. Možno sa mi len nechcelo. Ale takto to znie lepšie). Voda tedastála, a potrava v nej sa rozkladala, ... A Ate to akosinezapasovalo. Dostala kožnú infekciu (neviem, ako sa to u rýb nazýva).Doma nastala panika. Ata predsa nesmie umrieť. Veď je to jeden z mojichdvoch stálych spolubývajúcich. A tak sa začala záchranná akcia. Misias názvom Záchrana Aty II.

Keď má človek kožnú infekciu, dostane dáku mastičku. Ale čos rybičkou? Ako ju nakrémovať? Možno by pomohol aj dáky dezinfekčnýroztok. Ale čo jej ho nalejem do akvária? Čo ak sa tým udusí?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Viete si predstaviť tú dilemu? Čo urobiť? Nechať ju pokojneodísť alebo to risknúť a podniknúť niečo?

Nakoniec som sa rozhodla. Na infekcie sú predsa dobré ajantibiotiká!!! A tak som Ate začala dávkovať tri dni po sebe medicínu.Keďže rybička je to pomerne maličká, každý deň dostala do vody len pár zrniečokrozdrvených antibiotík. Plávala si v antibiotikovom kúpeli a dnes ...Dnes som ju konečne vrátila naspäť do akvária.

Obrázok blogu

Keďže Ata II. sa nerada fotí, pripájam len ilustračný obrázok jej druhu.

Petra Gordíková

Petra Gordíková

Bloger 
  • Počet článkov:  126
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu