reklama

Veľké svaly, tetovanie, čo má v hlave, nikto nevie....

Tuším sa to trošku rýmovalo....že? No to je vlastne jedno...! A čo som tým chcela povedať? Jednoduchú vec, ktorú vidí každý jeden z nás, no nikto o tom akosi nechce hovoriť, pretože....hmmm....prečo vlastne??? Povie mi to niekto z vás?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (23)

V jednu krásnu slnečnú sobotu sme sa rozhodli s mojim priateľom a dvoma kamarátmi, že zabehneme na plaváreň si zaplávať a šupneme sa na hodinku aj do sauny.

Crrrrn...telefón zvonil...ozvala sa milá pani.... „Prosím!“ ... „Dobrý deň. Prosím Váas, chcela by som rezervovať saunu dnes na piatu poobede na meno Halušová.“ ... „Jasné...kľudne, tešíme sa na Vašu návštevu.“ Všetko začalo tak krásne....ešte som ani len netušila, že mi celý deň pokazia tri osoby. Traja ľudia, o ktorých som vtedy ešte ani len netušila, že existujú.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ubehla hodinka...dve...tri...zbalila som si veci, nastúpila do autíčka...a šup do mesta...! Plná radosti a túžby po športe a odreagovaní sa....som ani nevnímala svet navôkol. „Máme ešte pol hodinu čas, ideme si niekam sadnúť?“ Zahlásil jeden s kamarátov a nikto nemal žiadne námietky. Vošli sme do najbližšieho baru, mimochodom, ten bar je považovaný za najslušnejší v meste! Hneď ako sme vstúpili, oviali nás vlny šíriaceho sa zvuku...čoho iného, ako pesničiek mnohým známeho speváka...Daniela Landu!!! V tú chvíľu som mala pocit, že mi prasknú ušné bubienky. No cítila som sa až čudne, pretože nikomu inému v tom bare okrem nás to nevadilo....barmanka si veselo pobehovala a aj všetci ľudia bolí s tým akosi zmierení. Tak sme sa museli aj my. Vtedy som si ani neuvedomila, čo za troch “típkov“ to tam sedí. Až keď sme sa usadili aj my a jeden z nich ma začal obchytkávať, uvedomila som si, že tu nie je všetko s kostolným poriadkom. Hneď som mu dala najavo, samozrejme slušným spôsobom, že nech prestane, že som tu s kamarátmi a že tu mám aj priateľa....

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dal ruky preč a všetko pokračovalo úplne normálne...Až do chvíle, kým sa dvaja z nich nepostavili. Všimla som si ich výrazy tvárí a vedela som, že sa blíži katastrofa...

A stalo sa to, čo mi zničilo celý deň, na ktorý som sa tak veľmi tešila.

Jeden z tých dvoch začal vyskakovať do môjho kamaráta... „ Čo tu chceš? Ty budeš do mňa p*čovať? Ty budeš do mňa vyskakovať?...“ A povedal mu ešte veľa podobných viet a vyjadrení a potom mu bez ničoho, len tak vrazil, jednu, druhú....( bezdôvodne )

Jediným šťastím bolo to, že kamarát ma kľudnú povahu a len sa postavil a odišiel....Išli sme preč samozrejme s ním...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Moja prvá reakcia keď sme vyšli z toho baru....PLAČ ...slzy, ktoré sa kotúľali po tváričke len tak...bez vzlykov a slov...!Plač zo strachu....  

Toto je príbeh, ktorý mi nedovolil, aby som si ho nechala len tak pre seba samú...musela som Vám ho vyrozprávať a spýtať sa Vás!!! Prečo kedysi normálni chalani teraz behajú s vyholenými hlavami, potetovaní, vyznavajúci niečo, čomu možno ani sami poriadne nerozumejú...??? Prečo existujú “nackovia“? Prečo konajú tak, ako konajú? Prečo nevidia to, ako ubližujú iným? Čo by sa stalo, keby  každý jeden človek začal konať tak, ako oni???

Prosím zodpovedzte mi moje otázky, pretože ja im už naozaj nerozumiem.... :o(  

Zuzana Halušová

Zuzana Halušová

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som aká som... a to už je moja výhra...!!! Zoznam autorových rubrík:  City...Moje zážitky...Nezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu