reklama

Vezmi si, je to zadarmo

Musím sa priznať hneď na začiatku. Spáchala som čosi hrozné. Nielen doma, ale i v zahraničí, sa vôbec nesprávam tak, ako by sa každý správny Slovák správať mal. Nereprezentujem. Až sa za seba hanbím.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (39)

No uznajte, napríklad. Idete na služobku. Všeeetko vám tam preplatia, že komplet. Čo spraví správny Slovák? Na raňajky sa napchá tak, že obed by už jesť ani nemusel. Ale aj tak pôjde aj na ten, lebo šak v podstate zadarmo.

Všeobecne sú novinári známi tým, že stoly s občerstvením sa vyprázdnia skôr, ako sa všetci pisálkovia vôbec stihnú zhromaždiť. Akosi som tie nálety na chlebíčky stále nepochopila. Som prosto čudná. A neslovenská. Národné svedomie ukojím neskôr počas čakania pri kabíne na informácie o vážnosti zranenia jedného z hráčov. Kradnem zo stolu pripraveného pre mladých Slovákov jablko. Som so sebou o niečo spokojnejšia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale aj tak je to v konečnom dôsledku jedno. Lebo to, ako protislovensky sa správam neskôr v hale, to je na kriminál. Nedá sa to ani ospravedlniť tým, že som už niekoľko dní v oblasti, kde vám za všetko ďakujú, pri každom príhovore o niečo slušne prosia, maximálne vám vychádzajú v ústrety, usmievajú sa na vás pri tom, akoby sa nechumelilo, a vôbec, správajú sa nejako divne.

Fakticky môj skutok nemá čo obhájiť. Tá dvadsaťeurovka predsa na mňa tak smutne pozerala, a ja ju len tak obídem? No uznajte, niet vo mne ani kúsok ľudskosti. Drahá dvadsaťeurovka, ak sa to čo i len trošku dá, odpusť. Aj to, že mi nebolo ani trochu ľúto, že som ťa tak opustila, ale najmä teda to, že som ťa nechala na pospas inému, kto sa predsalen uľútostí a vezme ťa k sebe.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Hanba, hanba, hanba... V rámci nápravy by som hádam mala zobrať aspoň uterák z hotela...

Dominika Handzušová

Dominika Handzušová

Bloger 
  • Počet článkov:  173
  •  | 
  • Páči sa:  0x

kdesi vo mne sa skrýva umelec, lenivý, zasnívaný, komplikovaný, milujúci samotuhoci nemám rada "crowdy", zimné štadióny v čase hokejovej sezóny sú mojim prvým domovommožno až pridobre si uvedomujem realitu, preto ostávam (naivným) optimistoma ešte knihy, škorica, Fínsko, čokoláda, snehové vločky, vlčie maky a slnečnicehokejovo presťahovaná na HP... Zoznam autorových rubrík:  zo zákulisia majstrovstievhokejové návratyhokejové návraty 2008/2009hokejové návraty 2007/2008juniori bavia 2007/2008hokejové návraty 2006/2007občasníček mužstvavýročníčekHUNDRED-SPIRED by 3.Brhodezian ridgebackdetičky :)))words i wish i wroteA life less ordinaryscribblesmyš-lienky

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu