reklama

Všetkým šibe: spammerom aj Ficovi...

Mienim to celkovo, neobmedzujem to tentokrát na žiadneho jednotlivca (ako ste si asi všetci už prečítali) i keď si stále myslím, že nechať tak úžasnú, sympatickú, inteligentnú, vtipnú, peknú a dobrú v posteli ako som ja môže len blázon. Sedím v mojom obľúbenom podniku a pozerám sa cez závesy na ulicu, chodia zľava doprava a zprava doľava, ako takí štatisti a čím ďalej nadobúdam viacej dojem, že im všetkým šibe, že celý svet je strelený. Čašníčka má pekné gaťky, ktoré sa farebne hodia k interiéru a pozorujem ich spolu s nejakým fúzatým chlapom o dva stoly ďalej, tuším herec, odniekiaľ ho poznám. A o pár stolov sedia dve osamotené cice, jedna blondínka a druhá brunetka. Tá druhá bude asi (podľa klišé) inteligentnejšia lebo číta knihu, blondie len nejaký obrázkový časopis, ale o tom som nechcela. Na kolenách mám komp a checkujem maily: zasa raz prišlo mrte spamu, ale jeden si nechám, nevymažem, dokonca ho pošlem všetkým známym.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (35)
Obrázok blogu

Neponúkajú mi v ňom akademický titul bez štúdia, predĺženie penisu, ktoré by ma spravilo neodolateľnú pre ženy (oni si fakt myslia, že gramotní sú len chlapi?) rovnako ako zväčšenie množstva semena ani lacné kanadské lieky, alebo falošné značkové hodinky a kabelky (ťažko teda povedať, čo je na nich falošné keď aj Louis Vuitton vyrába v Číne a vo Francúzsku našijú len logo s "Made in France"). Nechcú ani previesť sto miliónov na moje konto za drobný preddavok. Nechcú nič, neponúkajú nič, nežiadajú nič, len mi želajú všetko dobré do nového roka. Sedím, pozerám na displej a nechápem, proste nechápem, niektorému spammerovi proste ruplo v bedni a poslal x miliónom adries ktoré má blahoželanie. . Ale to je ešte všetko nič oproti Robertkovi Ficovi (ja mu tak môžem hovoriť, sme susedia), tomu šibe už načisto. Mnoho rokov podporoval trest smrti (a je pravda, že pri pomyslení, že aj takýto ľudia žijú medzi nami -v mojom prípade desivo konkrétne- som chvíľami zabúdala na svoje humanistické zásady) a teraz sa vyslovil proti jeho vykonaniu na Saddámovi Husajnovi, čo by ešte nebolo to vyšinuté, skôr naopak bolo scestné to spraviť. Čo mi nedáva logiku je pomoc SR (to je tá banánová republika, ktorá mi odžerie značnú časť platu bez protihodnoty) súčasnému Iraku, vojakmi, výcvikom a čojaviemešteako draho a náročne. Prečo by sme mali podporovať režim, ktorý robí veci s ktorými nesúhlasíme? . Krútiť hlavou je potom to jediné, čo môžem po tom čo nový generálny tajomník OSN, svoj prvý pracovný deň začal tým, že spochybnil odpor tejto organizácie voči trestu smrti. Nechápem ako môže niekto dobrovoľne zasadnúť na stoličku šéfa organizácie, ktorá je založená na ideáloch, ktoré nezdieľa... alebo načo tam potom sedí, keďže ju takto vlastne spochybňuje.

Ivana Kralova

Ivana Kralova

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  0x

študujem dejiny umenia, pracujem, tvárim sa dospelo a niekedy nechápem svet okolo seba, čo pre mňa nie je prekážkou aby som si ho neužívala a nesnažila ho robiť lepším ako by bol bezo mňa Zoznam autorových rubrík:  Moje mestoPolitikaPočítačeSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu