reklama

O o o (o objavovaní objaveného)

Ooo, hvizdol som si v duchu, keď som jedno minulotýždňové  ráno, ešte pred odchodom do práce len tak náhodou prepol TV na Music Box a ocitol som sa in medias res, rovno uprostred duetu černokňažníka a sexi dračice.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)
Obrázok blogu
(zdroj: net)

Bol to song s nábehon na hit, ak sa ním už nestal. Neviem. Summer Wine. Ako píšem, neviem, či je to hit, alebo či ním už bol, nepočúvam až tak často rádiou a hitparády nestíham, ale ak sa nemýlim, tento singel vyšiel iba v januári tohto roku. Stihol už „zhitovieť?“ Neviem. Možno som práve objavil už dávno objavené. No a čo? Hovorím si. Radšej neskôr ako nikdy.

Kto je Ville Vallo? Povedal som si potom. A hlavne kto je tá sexi speváčka (láska na prvý pohľad), čo sa neostýcha vo videoklipe niekoľkokrát ukázať svoj hrudník a zadoček (a raz tuším aj niečo viac)? Natalia Avalon?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Bol som v tej chvíli unesený. Najskôr pesničkou, lebo mám rád duetá a vzdialene mi to pripomenulo známy hit Where The Wild Roses Grow, ktorý naspieval už pred rokmi Nick Cave a Kylie Minogue. Krásna pesnička. Trochu pomalšia ako Summer Vine. Mám rád balady a aj tá z minulotýždňového rána ma dostala. A potom ma dostal samotný videoklip postavený akoby na súboji temna a svetla. Temno je Ville Vallo vystrojený za echt černokňažníka s briadkou, hustým obočím a uhrančivým pohľadom. Akoby vystúpil zo sveta Harryho Pottera. Z radu tých, čo sa ich treba báť. A potom je tam ONA. Ách, ten zelený svetrík ledva zakrývajúci prsia nemá chybu! Mňam! Nebyť šťastne ženatý, asi zakladám fanklub Natalie. Natalie Avelon, aby sa to neplietlo s Nataliou Oreiro. Tá ma v predstavách „mátala“ nejaké tri letá dozadu...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Dnes ma napadlo trochu si túto dvojicu preklepnúť. A zistil som, že som zrejme objavil Ameriku. Ville Hermanni Valo (30) je spevák a skladateľ fínskej kapely HIM. Ooo, prečo som to nevedel? Veď HIM je v našich priestoroch známa skupina a tuším už boli aj na Slovensku... A dozvedel som sa, že Ville je známy mnohými neresťami a jeho telo je zbierkou tetovaní. Podľa Wikipedie má jedno dokonca aj na penise. Tak toto som fakt nemal ako vedieť. Alebo vidieť, xixi... A údajne je zasnúbený, takže story z videoklipu Summer Vine s Nataliou bol iba režisérsky zámer. Ozaj, video... Na všemocnej YouTube je ho neúrekom. Stačí dať do vyhľadávača meno jedného z horeuevedenej dvojice a je to. Ak ste to ešte nevideli.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A dozvedel som sa tiež, že duet Summer Vine je iba cover verzia už staršej piesne, ktorú dávnejšie naspievala Nancy Sinatra a Lee Hazlewood. Aha, takže opäť objavenie objaveného... Musím pohľadať niekde tú staršiu verziu a porovnať s tým, čím ma práve nadchli „černokňažník a kráska.“ Možno niektorí z vás to už urobili. To porovnanie. Bol by som zvedavý na názory.

A Natalia Avalon (27)? Je to mladá nemecká herečka narodená v Poľsku, známa z TV-formátov typu soap opera, ale už dostala aj prvú veľkú úlohu v nemeckom filme Das Wilde Leben, ktorý je venovaný Uschi Obermaierovej (predstaviteľka nemeckej generácie bájneho roku 1968). A mňou zbožňovaný duet má slúžiť ako soundtrack k tomuto filmu. Aha...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nuž, som o niečo múdrejši. A vôbec mi neprekáža, že moje obdivné „Ooo,“ je iba o objavovaní objaveného. Veď som objavil krásnu ženu a ešte krajšiu pesničku. Pred chvíľou som si ju práve zaempétrojkoval. Pesničku, pravdaže. Nataliu samotnú ako MP3 zatiaľ nikto neponúka. Škoda.

Jaromír Novak

Jaromír Novak

Bloger 
  • Počet článkov:  145
  •  | 
  • Páči sa:  0x

V 40-tke vraj už človek má mať dosť rozumu a vedieť, čo presne chce. Hmm.. Zoznam autorových rubrík:  Family portraitBELŽIKROmaniaSúkromnéSvet je malý (ale nádherný)

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu