reklama

S obyčajným človekom nikto nechce diskutovať

Obyčajný človek Igor Matovič nebude mať v diskusnej relácií Na telo žiadneho oponenta. Najsilnejšia opozičná strana odmietla diskusiu s týmto poslancom a do spomínanej relácie neposlali žiadneho zástupcu radšej ani národniari, ktorí asi nechcú riskovať facku v priamom prenose. Čo dodať? Matovič si znova užije ponúknutý mediálny priestor a po vyspovedaní Banášovou, ho prevetrá aj ďalšia markizácka blondínka. Podivuhodným a možno až detinským by sa však dal nazvať postoj najsilnejšej opozičnej strany. Takéto odmietanie diskusie patrí skôr niekde na pieskoviská materských škôl.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (147)

Ideovým zdrojom tohto postoja je určite výrok samotného predsedu Fica, ktorý sám Matovičove zoskupenie nazval úchylkou politickej scény, no a s úchylákmi sa predsa nediskutuje. Neviem čo smerákov irituje viac, či Matovičov arogantný úsmev, alebo jeho tak často médiami a politológmi ospevované marketingové schopnosti. Neviem to posúdiť, lebo osobne som Matoviča nikdy nevidel a vplyv jeho akože marketingu som si na sebe skutočne nevšimol. Neoslovili ma ani jeho predvolebné články na blogu a nad jeho novinami sme vždy doma rovno šúpali zemiaky alebo zeleninu do slepačieho vývaru. Možno práve príprave nedeľnej polievky, môžem byť vďačný, že na mňa jeho povestný marketing nemal vplyv a preto som ani neparticipoval na pochode tzv. obyčajných ľudí na NR SR. Takže môj osobný, ale nepodstatný názor na kompetentnosť a politický prejav poslanca Matoviča, je týmto jasný.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aj napriek tomu som však presvedčený, že trucovitosť, ktorú prezentuje SMER-SD je smiešna. Keby aspoň vyrukovali s nejakou silnou politicko-ohováračskou protikampaňou. To naozaj stratili ich ľudia z tlačového oddelenia a politického marketingu tvorivosť v konštruovaní nejakých skutočne uveriteľných vyhlásení? Konečne by som očakával nejaké dôveryhodné vysvetlenie zo Súmračnej, napríklad v nejakom podobnom duchu:
„Strana SMER-SD má dôvodné podozrenie hraničiace s istotou, že poslanec Igor Matovič si prostredníctvom svojich inzertných novín kúpil hlasy divákov. Do každého výtlačku novín z jeho redakcií mal byť vložený kupón vymeniteľný v obchodnej sieti Lidl za balenie vianočných fondánových salóniek. Zákazník pri pokladni predloží príslušný kupón a bude musieť na svojom mobilnom telefóne preukázať odoslanie SMS správy na hlasovacie číslo pridelené poslancovi Igorovi Matovičovi. Vzhľadom na zjavné porušenie pravidiel fair play, sa vedenie strany SMER-SD rozhodlo nevyslať svojho zástupcu do televíznej diskusie".

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Toto by som považoval za skutočne dobrú výhovorku, ináč je ich postoj možné považovať iba za obyčajnú ješitnosť a zbabelosť.

Foto v perexe: zdroj internet

Jozef Kuric

Jozef Kuric

Bloger 
  • Počet článkov:  333
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Odpočúvač ľudských príbehov, sliedič reality, predčítač, bloger majúci záľubu v literatúre a občasný fúkač bublifrkov, s prechodným pobytom v daždivom Maconde a na Facebooku. Zoznam autorových rubrík:  HistóriaNa cesteSranda musí byťBulvárŠkolstvoPolitická realitaHudobná sekciaZápisky a spomienkyNázoryPokus o literatúruCogito ergo...Tvorivosť

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu