5.FIT recept - JESENNÁ edícia

Jeseň máme v plnom prúde a ja som si pripravil jesennú kombináciu chutí! Cez víkend som pre Vás upiekol až 2 FIT recepty, ktoré jednoznačne musíte skúsiť! Tá kombinácia chutí je jedinečná - jednoducho FOOD PORN

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V poslednej dobe strašne rád fantazírujem a strašne rád kombinujem rôzne chute jedál. A keďže v práci končím väčšinou v sobotu poobede, nie je nič lepšie na relax ako pustiť si fajn hudbu a pripravovať si rôzne dobrotky. 

Tekvicovo - Škoricové Cookies s Kešu

rerere
rerere (zdroj: rererer)

Čo potrebujeme (presné množstvá si musíte upraviť podľa konzistencie a požadovaného množstva):

  • jemnú ryžovú múku

  • jemnú kukuričnú múku

  • kešu máslo (ďakujem firme Pure Nuts za poskytnutie 100% kešu masla)

  • kúsky kešu/vlašských orechov (podrvíme na kúsky)

  • mletú škoricu

  • tekvicu hokaido (jedna stačí)

  • BIO kokosový olej (veľmi dobrý je v spreji od firmy PAM)

  • 4 vajíčka

  • sladidlo (ja som použil javorový PANCAKE SYRUP od Walden Farms)

  • 70 a viac % tmavú čokoládu (nakrájame na kúsky)

  • kypriaci prášok

  • sódu bikarbónu

vvvv
vvvv (zdroj: vvvv)

Postup:

1.Vopred nakrájame na kúsky (prípadne nastrúhame) HOKAIDO tekvicu. Kúsky alebo postrúhanú ju vložíme na suchú panvicu a trošku ju necháme vyschnúť. Následne ju vkladáme po vysušení do mixéru aj spolu s kokosovým olejom (3 - 5 väčšie ČL) a dôkladne mixujeme až do kašovitej hmoty.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

2.Do veľkej misy vložíme: kašu z Hokaida, trošku jemnej ryžovej a kukuričnej múky, zopár lyžíc kešu masla, kúsky drvených kešu orechov a kúsky tmavej čokolády, pridáme tiež mletú škoricu, 3 celé vajíčka a jedno žĺtko a k záveru sladidlo podľa vášho výberu, trošku kypriaceho prášku a štipku sódy bikarbóny.

3.Všetko poriadne miešame ručne! Podľa tuhosti konzestencie ešte môžete pridávať ryžovú múčku, aby cesto bolo pevné na tvarovanie.

4.Po premiešaní už len robíme cookies, vkladáme na plech na papier na pečenie. Pečieme 10 - 12 min pod 170 stupňov. Odporúčam kontrolovať, aby sa vám nepripálili.

oooo
oooo (zdroj: oooo)

Čokoládovo - Čučoriedkové Bábovky s Lieskovcami 

SkryťVypnúť reklamu

(Proteínové)

tttt
tttt (zdroj: ttt)

Čo potrebujeme (presné množstvá si musíte upraviť podľa konzistencie a požadovaného množstva):

  • bezlepkové piškóty 

  • lieskové oriešky (kúsky)

  • čučoriedky

  • mix lesného ovocia

  • čokoládový proteín 40g

  • raw kakao (prípadne holandské odtučnené)

  • kypriaci prášok do pečiva

  • 3 vajíčka

  • formy na pečenie (ja som použil malé - silikónové bábovkové)

  • sladidlo podľa chuti (ja som pridal od Walden Farms - PANCAKE SYRUP)

ttrtr
ttrtr (zdroj: trrtrtr)

Postup:

1. Vymixujeme si základné cesto z: bezlepkových piškót, raw kakaa, 3 vajíčok (2 celé a 1 bielko), 40g proteínu, trošku môžete pridať mletej škorice a štipku kypriaceho prášku. Ja som pridal aj trošku lieskových orieškov a sirup od Walden Farms. Následne mixujeme do kašovitej hmoty.

2. Do foriem nakrájam kúsky čučoriedok, lieskových orieškov a na striedačku podľa vlastného uváženie pridávam spolu so zmeskou, ktorú sme si vymixovali. 

3. Potom už len formy vložíme do trúby a pečieme 10 min pri 170 stupňoch.

SkryťVypnúť reklamu

4. Vyberieme, necháme vychladnúť, pridáme čerstvý mix lesného ovocia a posypeme mletými orieškami. 

bbbb
bbbb (zdroj: bbbbb)

DOBRÚ CHUŤ! 

Ďalší recept môžete sledovať už tento víkend na mojej FB - fan page : Karol Berta IFBB Men´s Physique! Prezradím, že pôjde opäť o jesennú edíciu! 

Karol Berta

Karol Berta

Bloger 
  • Počet článkov:  66
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som profesionálny fitness a kondičný osobný online tréner. Aktívne športujem na výkonnostnej a v minulosti vrcholovej úrovni. Športu sa venujem už od detstva. Počas aktívného vykonávania posilovania, alebo atletiky som nabral množstvo skúseností v oblasti športových metód, techník, princípov, stravy, výživových doplnkov a mnoho ďalšieho potrebného pre prácu trénera. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

92 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

106 článkov
Marcel Rebro

Marcel Rebro

145 článkov
Karol Galek

Karol Galek

116 článkov
Tupou Ceruzou

Tupou Ceruzou

320 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu