reklama

Takto sa strihá!

Niektorí ľudia, medzi ktorých patrím aj ja, sa niekedy dajú ovplyniť snami, ktoré sa im snívajú a o ktorých snívajú. Niekedy im možnože prikladáme priveľký význam, ale nakoniec to poväčšine celkom dobre vypáli. Dnes do rána sa mi snívalo o vlastných vlasoch. A pre takéto sny o konkrétnostiach dokážem urobiť veci, možno bláznivé, ale ako nápady výborné. :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Ako som cez rozpálené mesto takmer utekala. A vbehla cez dvere do izby s ružovými stenami a dvoma kreslami, s takými fascinujúcimi pedálmi na posunutie "pasažiera" hore a dole. Také kaderníctvo.

A že na chlapca. Dotyčná umelkyňa, ktorá s mojimi vlasmi už podokazovala rozličné zázraky sa len sprisahanecky pousmiala. O desať minút sa už okolo mňa opäť raz váľalo minimálne pätnásť-dvadsať centimetrov ebenových kadier. Na druhej strane miestnosti sedeli dve panie a ohromene civeli na divadlo pred sebou. Po dokonaní veľdiela sa kaderníčka víťazoslávne zočiroka usmiala a vykríkla: "Milé dámy! Takto sa strihá!"Som veľmi šťastná, že aj jej životným elementom je odvaha...

Katarína Hajková

Katarína Hajková

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Niektorí vravia, že Parížanka, s pozoruhodným prejavom života. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu