reklama

Rómska kriminalita na Slovensku... kto za to môže?

Koncom mája tohto roku sa skupina cigánov (Rómov) v Spišskom Podhradí vybrala na exkurziu do miestnych pohostinstiev. Vtrhla do nich nie s úmyslom, aký prináleží pobytu na exkurzii, ale so zbraňami v rukách a napadla personál zariadení a návštevníkov. Ostala po nich spúšť, zdemolované zariadenia a strach v dušiach osadníkov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (34)

Uplynuli dva mesiace a horor zažili obyvatelia v Hnileckej doline. V okresnom meste Gelnica začala vyčíňať skupina cigánov (Rómov), ktorí žiaľ zo straty jedného z nich, ktorý našiel smrť v Hnilci, riešili po svojom - pomstou. Smútiaca rodina v hysterickom záchvate žiaľu napadla personál zariadenia, v ktorom sa konal kar. Polícia na mieste činu síce zasahovala, zariadenie ostalo zdemolované a čašníčky pravdepodobne obrazy tohto incidentu budú mať pred sebou v každom okamihu, keď tam vstúpi cigán alebo žeby Róm?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na prázdninový tréning roku 2002 prešovskí cyklisti nezabudnú. Pri bežnom tréningu, za bieleho dňa, športovci, ktorí boli a sú sústredení na športové výkony a reprezentáciu Slovenska doma i vo svete ich napadla tlupa cigánov (Rómov). Neobišlo sa to bez kopancov, zranení duší a poranení fyzického tela.

Takáto pochmúrna atmosféra na východe republiky, ako vidíte, pretrváva už mnoho rokov. Z roka na rok je však vypuklejšia a tak nečudo, že občania najviac postihnutých oblastí volajú Ratáááá. Pomoc však neprichádza, lebo kto nezažil, nepochopí.

Nedostatok pracovných príležitosti vyháňa ľudí za hranice, na vidieku ostávajú prestarli občania, ale ohrozená nie je len táto kategória občanov. Ohrození sú všetci, muži, ženy, deti.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Doteraz ľudia utekali za prácou. Odteraz budú utekať pred cigánmi (Rómami)? Otázkou je, kde budú utekať? Niektorí zutekajú, iní sa ľahko vzdajú boja, pretože nemajú síl bojovať. Sám proti prevahe? Kto mi dá odpoveď? Kto dá odpoveď prepadnutým? Ako sa napokon tieto problémy vyriešili? Založili sa spisy do spodnej zásuvky písacieho stola alebo trezora? Je toho dosť, čo zaujíma slovenský národ. Jediným východiskom bude pravdepodobne domobrana alebo ozbrojovanie občanov. Iné východisko ja nevidím. Alebo, žeby sme si vzali vzor od Švajčiarov?

Zverejňujem informáciu tak, ako som ju dostala od známeho.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Toto som dostal od priateľa.


Švajčiari a ich riešenie rómskej otázky.


Vrátil som sa zo 6-dňovej študijnej cesty vo Švajčiarsku. Je tam tiež veľa Rómov, ale ako vidíte, u nás tvrdo pracujú, vysvetlila mi R....., majiteľka 2 hotelov, členka mestskej rady, u ktorej som bol.

Majú túto motiváciu:

1. Podporu v nezamestnanosti len po odpracovaní 5 rokov súvisle bez dlhšieho prerušenia.

2. Odmietnutie práce - žiadna podpora.

3. Strata zamestnania vlastnou vinou - absencia, požitie alkoholu na pracovisku - žiadna podpora.

4. Zničenie mestského bytu a štátneho majetku musí zaplatiť alebo ísť do väzenia a tam tvrdo pracovať na zaplatenie škody.

SkryťVypnúť reklamu
reklama


Je celkom nevysvetliteľné, že pseudohumanisti nekričia a verejne nekritizujú Švajčiarsku konfederáciu, že nechce zadarmo bez odovzdanej práce živiť parazitov. A nikto v rámci Európy nehovorí o rasizme vo Švajčiarsku. Preto chcem, aby tie rôzne neoprávnené podpory a sociálne dávky platili parlamentné strany, keď dopustili takýto stav rasizmu naruby !!!!


Kto súhlasí, nech pošle ďalej... !!!

Ale to by nám museli byť nápomocní politici. Tu pomôže iba súdržnosť občanov a politikov.Ak sa Vám článok páčil kliknite na a stlačte Hlasuj!

Katarína Kellnerová

Katarína Kellnerová

Bloger 
  • Počet článkov:  69
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nemusíme žiť tak, ako sme žili do včera. Nedržte sa zaužívaných návykov, a tisícky možností vás budú pozývať do nového života. Christian Morgenstern Zoznam autorových rubrík:  Bútľavá vŕbaLuna na každý deňĽudia nášho mestaNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu