Takže zmes do srnčieho chrbta vytvoríme z nasledujúcich zložiek:
3 vajcia
3 polievkové lyžice (PL) kryštálového cukru
3 ks karamelového pudingu
3 PL oleja
1/2 prášku do pečiva (Oetker)
Bielka vyšľaháme s cukrom, pridáme žĺtka, olej a pudingy s práškom. Všetko robíme ručným šľahačom. Naplníme do vymastenej a kukuričnou múkou vysypanej formy a pečieme. Koľko? Neviem - keď je zlatý, pichnite do neho špajdlou a keď sa nelepí a je riadne vysoký, tak je hotový.
Ak ste veľmi maškrtní, polejte ho citrónovou polevou - kryšt. cukor dobre vymiešaný s citrónovou šťavou, alebo si ho len natrite džemom. Ten náš bol ako bavlnka. Ostáva mi len veriť, že som na nič nezabudla...